Viesu nams ainaviskā vietā Kurzemē gaida jaunus saimniekus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Latvija ir maza, taču ārkārtīgi skaista valsts. Varam lepoties ar vēsturisko arhitektūru, bagāto kultūru, tradīcijām un brīnišķīgo dabu. Nav noslēpums, ka mūsu dzimteni novērtējuši arī ārzemju viesi, kas mēro tuvāku un tālāku ceļu, lai baudītu ne vien galvaspilsētas skatus, bet arī lauku ainavas. Bieži vien, apceļojot Latviju, tūristi izvēlas pārnakšņot pie dabas, tāpēc nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv uzmeklējis īpašumu Ventspils pusē, kas piemērots viesu mājas izveidei.

2,44 kvadrātmetrus lielais īpašums atrodas Užavas pagasta Sārnatē, klusā un skaistā vietā. Tas sastāv no 628,8 kvadrātmetrus liela viesu nama, kam blakus slejas arī neliela dzīvojamā māja.

Foto: city24.lv

Viesu nama pirmajā stāvā atrodas divas zāles ar kamīnu un izeju uz āra terasi, kā arī virtuve un noliktava. Otrajā stāvā ir seši viesu numuri un liela guļamtelpa, kurā iespējams izguldīt 22 cilvēkus. Ēkai ir visas nepieciešamās komunikācijas, lai to iekārtojot, varētu uzņemt viesus.

Foto: city24.lv

Dzīvojamā māja, kuras kopējā platība ir 74,9 kvadrātmetri, sevī ietver trīs istabas, virtuvi un vannas istabu. Lai gan māja ir gana veca, piedzīvojot kosmētiskas pārmaiņas, tās izskats rada omulīgu tēlu. Jaunie viesu nama saimnieki būs priecīgi saimniekot šajā īpašumā. Apskati īpašumu!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu