"My Radiant You" izdod jaunu dziesmu latviešu valodā "Ogres disko"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grupa "My Radiant You" karstajā augusta mēnesī nodod klausītāju vērtējumam jaunu dziesmu latviešu valodā - "Ogres disko", ieskicējot sava jaunā albuma "Horizonti" muzikālās aprises.

Šogad grupa "My Radiant You" ražīgi sākusi darbu pie sava otrā studijas albuma "Horizonti", un pirmais jaunā albuma singls - "Ogres disko" - šovasar zīmīgi ieskicē topošās plates muzikālo skanējumu. Ražīga šī vasara ir arī grupas vokālista Jāņa un dziedātājas Ilzes Driksnu ģimenē, kuri kļuvuši jau par četru bērnu vecākiem.

"Dziesma saglabā pilsētas pulsu. Tās viegli uztveramajā skanējumā ir paslēptas un risinātas tādas problēmas kā satikšanās un šķiršanās, ilgas un piepildījums, vientulība burzmā, kā arī aizmiršanās, dodoties jaunos piedzīvojumos," par jauno dziesmu "Ogres disko" stāsta dziesmas autors un grupas vokālists Jānis Driksna. Jaunais singls sasaucas arī ar "My Radiant You" pirmo albumu "The City of Love", kuru caurvij indīpopa skanējums ar atskaņām uz pagājušā gadsimta astoņdesmitajiem un deviņdesmitajiem gadiem, atklāj J.Driksna.

"Ogres disko" ieraksts tapis dziesmas producenta Kaspara Ansona studijā, un ierakstā piedalījušies grupas mākslinieki Didzis Bardovskis (bass), Kaspars Pļavnieks (bungas, perkusijas), Kaspars Vizulis (elektriskā ģitāra), Ilze Driksna (taustiņi) un Jānis Driksna (vokāls, ģitāras), kurš ir arī dziesmas melodijas un teksta autors. Dziesmu "Ogres disko" miksējuši Krišjānis Geidāns un Kaspars Ansons, par māsteru rūpējies Martins Gronefīlds (Martijn Groeneveld) no Nīderlandes (www.mailman.nl). Singla mākslinieciskais noformējums tapis sadarbībā ar dizaina studiju "Overpriced".

Grupas "My Radiant You" jauno albumu plānots izdot nākamā gada martā. Tajā iecerēts apkopot 12 kompozīcijas, no kurām ar vairākām - tostarp arī "Atnāc, pat ja līst", "Ja tu dejo" - klausītāji tiks iepazīstināti jau šogad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu