Kortnijas Kardašjanas ieteikumi, kā atvieglot skapja kārtošanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Mēs visi zinām, cik skapja kārtošana var būt nogurdinoša un apnicīga, nemaz nerunājot par drēbju šķirošanu ziedojumiem un ārā mešanai. Ar šo problēmu reizēm saskaras visi, pat arī slavenības, it īpaši Kardašjanas, kurām skapis teju lūzt un plīst no milzīgā apģērbu daudzuma. Savā blogā Kortnija Kardašjana dalījās padomos, kas viņai atvieglo skapja kārtošanu un drēbju šķirošanu.

Plāni apģērbu pakaramie

Kortnija atzīst, ka drēbju kārtošana un šķirošana ir teju vai neiespējama bez drēbju pakaramajiem. Apģērbu izkārtošanai lieti noder plāni pakaramie ar samta pārklājumu – ar tiem skapī var salikt lielāku daudzumu apģērbus, turklāt tie neslīd nost. “Es vienmēr izmantoju vienas krāsas pakaramos, lai visi apģērbi izskatītos vienoti un saderīgi. Manā skapī visi pakaramie ir melnā krāsā, bet bērniem pērku bēšus samta pakaramos,” stāsta Kardašjanu māsa.

Foto: Unsplash

Lielveikalu auduma maisi

“Es vienmēr pēc skapja kārtošanas atlieku veselu kaudzi drēbju un apavu ziedojumiem. Šim nolūkam izmantoju milzīgos auduma maisus no interjera veikala Ikea – tie ir ļoti izturīgi un vienā maisā var salikt pat visas ģimenes apģērbus. Es esmu par ekoloģisku dzīvošanu, tāpēc vienmēr atkārtoti izmantoju lielveikalu maisus,” atklāj Kortnija.

Foto: Ikea/Publicitātes foto

Atvilktņu sadalītāji

Kumodes atvilktnēs bieži vien valda pilnīgs haoss – pat neilgi pēc tās sakārtošanas visas drēbes, aksesuāri un pat apakšveļa var savelties vienā milzīgā kamolā. Lai novērstu šādu scenāriju, Kortnija Kardašjana iesaka izmantot atvilktņu sadalītājus. “Esmu kā apsēsta ar atvilktņu sadalīšanu sekcijās sākot no apakšveļas, beidzot ar rotaslietām, saulesbrillēm un T-krekliem. Man personīgi patīk vienkārši kartona vai ar samtu noklāti atvilktņu sadalītāji, jo tie neskrāpē saulesbrilles vai neaizķer smalkus diedziņus mežģīņu vai zīda apakšveļai,” atklāj Kortnija. Atvilktņu sadalītājus var iegādāties dažādos saimniecības preču veikalos vai pat tos var pagatavot paši no biezām kartona strēmelēm.

Foto: Unsplash
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu