Saksofonists Artis Gāga laiž klajā jaunu kompozīciju, kurā pats dzied

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

9. augusta vakarā galerijā “Birkenfelds” notika komponista un saksofonista Arta Gāgas jaunās dziesmas – videoklipa “Kad tu dejo” prezentācija. Pasākums notika mūziķa tuvāko talanta cienītāju, draugu un atbalstītāju pulkā.

Šis ir īpašs notikums mūziķa mākslinieciskajā darbībā. Artis pirmo reizi piesaka sevi kā dziesmas autors, izpildītājs un videoklipa idejas autors, sagādājot pārsteigumu saviem klausītājiem un mūzikas mīļotājiem. Jāpiemin, ka iepriekš mākslinieks lielākoties bija redzams spēlējot saksofonu citos muzikālos projektos.

Dziesma ir romantisks stāsts par divām sirdīm, ilgām un sapņiem. Tas ir stāsts par mīlestību, kas videoklipā tiek izdziedāts un izdejots. 

Dziesmas videoklipā piedalījās baletdejotāja Viktorija Čaikova, mūziķis Kristaps Vanadziņš, čellisti Pēteris Ozoliņš un Mārtiņš Gailis, kā arī Reinis Briģis, Kaspars Kambars un Lība Skuja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu