Madonna uzskata, ka mūsdienu popdziesmas skan vienādi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Popmūzikas ikona Madonna sarunā ar Itālijas modes žurnālu "Vogue" komentējusi mūsdienu popmūziku. Viņasprāt, visas popdziesmas šodien "skan vienādi".

Atgādinām, ka 1. augustā Madonna apstiprināja, ka līdz gada beigām tiks izdots jauns viņas studijas albums, kas seko 2015. gada "Rebel Heart".

Par mūsdienu popmūziku viņa izsakās šādi: 

"Viss ir tik ļoti balstīts formulās, un katrā dziesmā ir kādi 20 viesmākslinieki, un visas dziesmas izklausās vienādi," viņa saka.

Dziedātāja kopā ar 12 gadus veco dēlu nesen pārcēlās uz dzīvi Lisabonā (Portugālē), kur jaunais Deivids Banda (David Banda) varētu sekot sapnim par futbolista karjeru. Madonna atzina, ka lokācijas maiņa iedvesmojusi jaunās dziesmas.

"Alfamā cilvēki visur dzied fadu mūziku," viņa saka. "Katru nedēļu ir sesijas, kas notiek senās 500 gadu ēkās, trepes izgaismo sveces." Madonna ir sajūsmā par portugāļu dziedāšanas tradīcijām, kas nav balstītas komercijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu