Sabiedrībā zināmi ļaudis intīmā burziņā bauda Latvijā darinātu vīnu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 9. augustā, Tukuma novada Ārlavciemā tika atklāts jaunais Abavas vīna darītavas bārs un pagrabs. Saimnieku Mārtiņa un Lienes Barkānu vadībā atklāšanas viesiem bija iespēja ne tikai iepazīties ar jauno vīna pagrabu, bet arī nobaudīt ģimenes vīna darītavas radītos dzērienus.

Atklāšanā piedalījās tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā modes blogere Brigita Dambe, modes dizainere Dace Krieviņa–Bahmane, blogeres Maria Larionova, Jūlija Rumjanceva un Bea Jonīte, modes blogeris Deniss Ševeļovs, radio balss Linda Samsonova.

Tāpat viesu vidū bija grupas “Tautumeitas” solistes Asnate un Aurēlija Rancānes, modes un dzīvesstila žurnālu redaktores Kristīne Rudzinska, Dace Kaņepe un Dana Sinkēviča, kā arī žurnāla redaktors Dāvis Dāvids Sakne, dziedātāja un vokālās studijas vadīta Liera Šteina, dziedātājs Alekss Silvērs, kā arī modes un dzīves stila žurnāliste Jūlija Rumjanceva. 

Sanākušie viesi devās ekskursijā pa vīna darītavu, kā arī baudīja uzkodas un gardus grādīgos dzērienus. 

Abavas vīna darītava ir dibināta 2010.gadā un īsā laikā ir kļuvusi par vadošo Latvijas vīna darītavu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu