Krievijas bokseris Ļebedevs: Piedāvāsim cīņu Usikam (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Pieredzējušais Krievijas bokseris Deniss Ļebedevs negrasās noslēgt savu karjeru un ir gatavs aizvadīt cīņu pret absolūto pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā Oleksandru Usiku no Ukrainas. 

"Ja Usiks pieņems lēmumu palikt savā svara kategorijā un aizstāvēt savas čempiona jostas un mums izdosies viņu pierunāt, tad mēs aizvadīsim cīņu," laikrakstam "Sport-Experss" sacīja Ļebedevs. 

2016. gada decembrī Ļebedevs 12 raundu cīņā piekāpās savam tautietim Muratam Gasijevam, kuru Usiks pēc punktiem uzvarēja Pasaules boksa supersērijas finālā. 

"Usikam pieder visas jostas. Lai tās aizstāvētu, viņam būs jācīnās ar pretendentiem. Es varu kļūt par obligāto pretendentu. Bet viņa komandai pašai jāizlemj, kur virzīties tālāk. Varēsim piedāvāt nosacījumus, kuriem viņš piekrīt, tad cīnīsimies. Ja ne, tad meklēsim citu variantu. Ar mani jau ilgāku laiki vēlas cīnīties Beibuts Šumenovs. Karjeru noslēgt es negrasos, interesantas cīņas vēl būs," teica Ļebedevs, kurš 14. augustā svinēs savu 39. dzimšanas dienu. 

Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AP/ScanPix

31 gadu vecā Usika īpašumā šobrīd ir Muhameda Ali balva un WBO, WBC, IBF un WBA Super jostas, kā arī vakantā prestižā žurnāla «Ring» josta. 

Usiks uzvarējis visās 15 profesionālajās cīņās, turklāt 11 reizes pretiniekus nokautējis.

Savas karjeras laikā Ļebedevs aizvadījis 33 cīņas, izcīnot 30 uzvaras, no kurām 22 ar nokautu. Viņš piedzīvojis zaudējumu pret jau pieminēto Gasijevu un Vācijas pārstāvi Marko Huku, kuru pieveikuši gan Usiks, gan Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu