Mančestras "United" sezonas atklāšanas spēlē pārspēj Lesteras "City"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Mančestras "United" komanda Anglijas futbola premjerlīgas sezonas pirmajā spēlē piektdienas vakarā ar 2:1 (1:0) savā laukumā pārspēja Lesteras "City".

Šīs spēles rezultāts tika atklāts jau trešajā minūtē, kad Pols Pogbā, kurš šogad kopā ar Francijas izlasi triumfēja Pasaules kausā, realizēja 11 metru soda sitienu.

Savukārt 83.minūtē Mančestras komandas aizsargs Lūks Šovs panāca 2:0. Tiesa, jau kompensācijas laikā Džeimijs Vārdijs samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet atspēlēties viesiem neizdevās.

Pogbā šajā mačā bija Mančestras kluba kapteinis, lai gan viņš jau visu vasaru tiek saistīts ar pāreju uz Spānijas grandu "Barcelona". Anglijas klubā viņš pēc Pasaules kausa un brīvdienām atgriezās vien šajā nedēļā.

Pēc mača uzslavas francūzim veltīja Mančestras "United" galvenais treneris Žuzē Mourinju.

"Pogbā laukumā bija monstrs. Domājām, ka viņš nevarēs nospēlēt vairāk par 60 minūtēm, tomēr viņš laukumā pavadīja 80," sacīja Mourinju. "Pols bija fantastisks, viņa ieguldījums bija neatsverams, lai gan beigās degviela jau sāka zust."

Mourinju pēc mača arī kritizēja Mančestras "United" mazo aktivitāti šīs vasaras transfēru tirgū, jo tās būtiskākais papildinājums bija brazīliešu pussargs Freds, kamēr aizsardzībā papildinājums tā arī netika iegūts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu