Porziņģa pārstāvētā "Knicks" jauno NBA sezonu uzsāks pret "Hawks"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Ņujorkas "Knicks" jauno sezonu uzsāks 17.oktobrī, savā laukumā uzņemot Atlantas "Hawks", liecina līgas publicētais kalendārs.

Savukārt jau pēc divām dienām "Knicks" viesosies pie Bruklinas "Nets", kuras rindās ar nākamo sezonu būs Latvijas basketbolists Rodions Kurucs.

Tikmēr "Nets" jauno sezonu arī uzsāks 17.oktobrī, izbraukumā spēkojoties ar Detroitas "Pistons".

Savukārt vēl viena latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" jaunās sezonas pirmo maču arī aizvadīs 17.oktobrī, uzņemot Minesotas "Timberwolves".

"Knicks" un "Nets" savā starpā tiksies arī 29.oktobrī, 8.decembrī un 25.janvārī. Savukārt "Knicks" un "Spurs" savstarpējas cīņas aizvadīs 24.februārī un 15.martā, kamēr "Nets" un "Spurs" spēkosies 31.janvārī un 25.februārī.

"Knicks" aizvadīs maču arī Ziemassvētkos, 25.decembrī savā laukumā uzņemot Milvoki "Bucks". Iespējams, šajā mačā varēs piedalīties arī Porziņģis, kurš pašlaik atkopjas no smaga ceļgala savainojuma.

NBA regulārā sezona sāksies 16.oktobrī un ilgs līdz 10.aprīlim, komandām pēcāk aizvadot cīņas par čempiontitulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu