Akinjemi pirmdien atgriezīsies "Ventspils" komandā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Skandālā iekļuvušais "Ventspils" komandas uzbrucējs Adeleke Akinjemi pirmdien, visticamāk, atgriezīsies "Ventspils" komandā, atklāja kluba izpilddirektors Sergejs Usačovs.

Šonedēļ Akinjemi izraisīja pamatīgu skandālu Latvijas futbolā, jo viņš, nevienam nesakot, pameta "Ventspils" komandu. Kurzemes klubs paziņoja, ka futbolists ir nolaupīts un komanda tiek šantažēta, savukārt nigēriešu futbolists norāda, ka "Ventspils" ar draudiem gribēja piespiest viņu parakstīt jaunu līgumu, tāpēc bailēs par savu drošību viņš komandu pametis.

"Mēs ceram, ka viņš atgriezīsies komandā. Gaidām pirmdien viņu atpakaļ komandā," teica Usačovs.

Pirmdien "Ventspils" Kurzemes derbijā tiksies ar "Liepāju"/"Mogo, ko šonedēļ Akinjemi prombūtnē uzvarēja Latvijas kausa ceturtdaļfinālā.

"Kā jau solījām preses konferencē, tad viņam nekādas sankcijas netiks piemērotas, izņemot to, ka komandas priekšā būs jāatvainojas par savu prombūtni. Vēl joprojām esam pārliecināti, ka tika izmantota viņa jaunība un uzticība. Viņam apsolījām, ka par atgriešanos komandā nav jābaidās," stāstīja Usačovs.

Akinjemi ir "Ventspils" uzbrukuma līderis, šosezon ar 13 gūtiem vārtiem esot "SynotTip" futbola virslīgas rezultatīvākais spēlētājs. Tāpat viņš parādīja teicamu sniegumu UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas spēlēs, kur četros mačos izcēlās ar septiņiem precīziem sitieniem. Sešus vārtus viņš guva pirmajā kvalifikācijas kārtā pret Albānijas klubu Ģirokastras "Luftetari", bet reizi pārspēja Francijas kluba Bordo "Girondins" vārtsargu.

Akinjemi līgums ar "Ventspils" komandu ir spēkā vēl uz četriem gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu