Uzzini savas horoskopa zīmes prognozes pirmdienai!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Noskaidro, kas tavu horoskopa zīmi sagaida šodien, 13. augustā!

PIRMDIENA, 13. augusts

AUNS Tu šodien atradīsies nemitīgā kustībā, tādēļ svarīgi nodrošināties ar kvalitatīviem sakaru līdzekļiem. Neskatoties uz savu aizņemtību, pratīsi rast mirkļus, kurus pavadīt kopā ar otro pusīti.

VĒRSIS Aktīvi centīsies pierādīt profesionālās spējas, izrādīsi iniciatīvu, kas veicinās tavu vērtību priekšniecības acīs. Saskarsmē ar kolēģiem būsi draudzīgs, neatteiksi padomu vai morālo atbalstu.

DVĪŅI Kādu no Dvīņu zīmes pārstāvjiem gaida jautras, pat nedaudz komiskas situācijas, kuras savedīs viņus kopā ar vajadzīgajiem cilvēkiem. Diena piemērota, lai īstenotu ar mākslu saistītus projektus.

VĒZIS No iecietīgas un maigas būtnes ātri vien vari pārvērsties par samērā skarbu un prasīgu personu. Krasās garastāvokļa svārstības var sarežģīt attiecības ar apkārtējiem. Vakaru ieteicams pavadīt ģimenes lokā.

LAUVA Lai iepriecinātu otro pusīti, nežēlosi nedz laiku, nedz līdzekļus. Tomēr ar tēriņiem šodien esi apdomīgāks, neļauj mirkļa impulsiem radīt paliekošu robu ģimenes budžetā. Darba lietās tev smaidīs veiksme.

JAUNAVA Pašreizējie pūliņi noteikti attaisnosies. Kārtojot saimnieciskās lietas, pamanīsi darba organizācijas nepilnības, kuras ātri vien novērsīsi. Dienas izskaņā ar gandarījumu atskatīsies uz paveikto.

SVARI Lai kā nevēlētos aizmirst, jūs visas dienas garumā nodarbinās kāda nejauka doma. Novirzīt to palīdzēs fizisks darbs, varbūt ir pienācis pēdējais laiks uzsākt pavasara tīrīšanas darbus.

SKORPIONS Nav izslēgti negaidīti pavērsieni romantiskajā lauciņā. Esi savaldīgs, risinot nebūšanas ar mīļoto cilvēku, neļaujies pēkšņajiem emociju uzplūdiem. Darba lietās izcils palīgs būs tava intuīcija.

STRĒLNIEKS Meklēsi asākas izjūtas, kas var novest līdz saspringtām situācijām. Ieklausies savā iekšējā balsī un nerīkojies pretēji veselajam saprātam. Šodien pareizāk būtu atturēties no līgumu parakstīšanas.

MEŽĀZIS Tev raksturīgā uzcītība un pedantiskums palīdzēs tikt galā ar apjomīgiem, tehniski sarežģītiem darbiem. Pielūko, lai sakāpinātā atbildības sajūta neliek darīt vairāk, nekā tev reāli uzticēts.

ŪDENSVĪRS Samērā mierīga diena, kurā spēsi paveikt iecerētos darbus un veltīt laiku filozofiskām pārdomām par dzīvi. Saskarsmē ar mājiniekiem būsi jautrs un draudzīgs, spēsi uzlādēt tuviniekus ar enerģiju.

ZIVIS Pārliecinies, ka esi piefiksējis dienasgrāmatā svarīgākos šīsdienas darbus, jo steigā pastāv iespēja piemirst kādu tikšanos vai citu pienākumu. Mīļotais cilvēks vakarā var sagādāt patīkamu pārsteigumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu