Septembrī Rīgā notiks starptautiska konference, kas veltīta tehnoloģijām nekustamo īpašumu nozarē - "PropTech Riga"

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šā gada 27.-28.septembrī Rīgā pirmo reizi Latvijā notiks starptautiska konference, kas veltīta tehnoloģijām nekustamo īpašumu nozarē - "PropTech Riga", informēja Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācija (LANĪDA).

Konferences ietvaros norisināsies arī sacensība-izaicinājums ar nekustamo īpašumu jomu saistītu jaunuzņēmumu ("start-up") vidū. Konferenci organizē LANĪDA ar ģenerālsponsora "Bill.me" atbalstu.

"Konferences galvenais mērķis ir savest kopā divas pasaules: nekustamo īpašumu un tehnoloģiju jomas uzņēmējus, lai viņi beidzot runātu savā starpā, un rastu risinājumus sasāpējušām problēmām, kas ļautu augt straujāk un darboties efektīvāk.

Mēs būtu ļoti gandarīti, ja pēc šīs konferences notiktu kaut vai viens darījums vai turpinātos sadarbība, jo gan Latvijai, gan Baltijai kopumā ir liels potenciāls kļūt par pasaulē modernās tehnoloģiju tendences - "PropTech" - centru," sacīja "PropTech Riga" programmas direktors un Latvijas "Start-up" asociācijas pārstāvis Žans Mauris.

Viņš informēja, ka konference ir sadalīta piecos lielos tēmu blokos. "Pirmā tēma būs viss, kas saistīts ar klientiem: pārdošana, apkalpošana. Otrā lielā tēma, ko ietekmē tehnoloģijas, ir īpašuma pārvaldīšana. Trešā lielā tēma būs viss, kas saistīts ar finansēm un juridiskajiem jautājumiem. Šajā sadaļā vairāk fokusēsimies uz blokķēdes tehnoloģiju, jo ir ļoti liela interese par kriptovalūtām, pūļa finansējumu, kā arī par jaunumiem, kas saitīti ar juridiskiem jautājumiem. Ceturtā tēma interesēs projektu attīstītājiem, jo mēģināsim rast atbildes uz jautājumu, kas pašlaik būtu jābūvē un kā jābūvē. Piektā tēma - organizācijas, uzņēmuma iekšējā kultūra," informēja Mauris.

Gandrīz visi konferences lektori ir ar starptautisku pieredzi "PropTech" jomā. Būs pārstāvētas dažādas valstis: Šveice, Vācija, Austrija, Somija, Čehija, Slovākija, Amerika, Krievija, Lietuva un Igaunija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu