Ieskats "zālēdāju burziņā" jeb "Vegānfestivāls 2018" (18)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

 Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā šodien notiek biedrības "Dzīvnieku brīvība" rīkotais otrais "Vegānfestivāls", kurā uzstājas grupas "Laime pilnīga", "Pacific K", "The Creek" un "Nova Koma", informēja festivāla projekta vadītāja Dainuvīte Roginska.

Tāpat festivālā muzicē grupas "Mother" un "Kautkaili". Paralēli muzikālajiem priekšnesumiem svētdien Botāniskā dārza apmeklētāji varēs nogaršot dažādus ēdienus un iegādāties augu valsts produktus no tirgotājiem, kā arī gūt jaunas zināšanas ar vegānismu saistītās lekcijās, meistarklasēs un radošajās darbnīcās.

"Cilvēki mūsdienās aizvien vairāk sāk apzināties ikdienas uztura ietekmi uz apkārtējo vidi, veselību un dzīvnieku labklājību. "Vegānfestivāls" ikvienam sniegs iespēju doties aizraujošā garšu ceļojumā, lieliski pavadīt laiku un arī uzzināt, kā ar ikdienas pārtikas izvēlēm var samazināt vides piesārņojuma problēmas un uzlabot savu veselību," pauda "Dzīvnieku brīvības" pārstāve Katrīna Krīgere.

Kā ziņots, pirmo "Vegānfestivālu" pērn augusta nogalē, pēc organizatoru aplēsēm, apmeklēja aptuveni 5000 interesentu. "5000 apmeklētāju pasākumam bez dārgas informatīvās kampaņas - tas ir skaidrs apliecinājums tam, cik spēcīga ir cilvēku interese par augu valsts uzturu, vegānisku dzīvesveidu un veselīgu dzīvi kopumā," vērtēja Roginska.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu