Mančestras "City" titula aizstāvēšanu sāk ar uzvaru pār "Arsenal"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Iepriekšējās sezonas Anglijas futbola premjerlīgas čempione Mančestras "City" svētdien jaunās sezonas pirmajā mačā viesos ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja Londonas "Arsenal".

Mača rezultātu 14.minūtē atklāja "City" pussargs Rahīms Stērlings, kurš precīzi sita no soda laukuma robežas. Savukārt otrie vārti tika gūti 64.minūtē, kad portugālis Bernārdu Silvi izpildīja netveramu raidījumu no aptuveni 13 metriem.

Līdz ar to Žuzepa Gvardiola vadītie vīri sarūgtināja Unai Emeriju, kuram šī bija pirmā premjerlīgas spēle pie "Arsenal" stūres.

Tikmēr vasaras transfēru periodā no premjerlīgas komandām vislielākos tēriņus veikusī "Liverpool" savā laukumā ar 4:0 (2:0) sagrāva Vesthemas "United".

Mājiniekiem ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās senegālietis Sadio Manē, viens precīzs sitiens iepriekšējās sezonas premjerlīgas rezultatīvākajam futbolistam, ēģiptietim Mohamedam Salāham, un arī Danielam Staridžam, kurš iepriekšējās sezonas nogali pavadīja īrē Vestbromvičas "Albion" vienībā.

Vēl svētdien "Southampton" savā laukumā nospēlēja bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Burnley".

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pārmaiņas piedzīvojusī Londonas "Chelsea" sestdien ar uzvaru sāka jauno Anglijas futbola premjerlīgas sezonu.

"Chelsea" komanda izbraukumā ar 3:0 (2:0) pārspēja Hadersfīldas "Town".

Pirmajā puslaikā viesu labā pa vārtiem guva N'Golo Kantē un debitants Žoržinju, kamēr cīņas otrajā daļā trešo bumbu Hadersfīldas "Town" vārtos raidīja Pedro.

Citā sestdienas premjerlīgas mačā pie uzvaras jaunās sezonas pirmajā spēlē tika arī Totenhemas "Hotspur", kas ar 2:1 (2:1) izbraukumā uzveica Ņūkāslas "United".

Visi vārti šajā mačā tika gūti pirmajā puslaikā, bet uzvaras vārtus viesiem guva Anglijas izlases futbolists Dele Ali.

Kā vēstīts, piektdien Mančestras "United" komanda Anglijas futbola premjerlīgas sezonas pirmajā spēlē ar 2:1 (1:0) savā laukumā pārspēja Lesteras "City".

Šīs spēles rezultāts tika atklāts jau trešajā minūtē, kad Pols Pogbā, kurš šogad kopā ar Francijas izlasi triumfēja Pasaules kausā, realizēja 11 metru soda sitienu.

Savukārt 83.minūtē Mančestras komandas aizsargs Lūks Šovs panāca 2:0. Tiesa, jau kompensācijas laikā Džeimijs Vārdijs samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet atspēlēties viesiem neizdevās.

Pogbā šajā mačā bija Mančestras kluba kapteinis, lai gan viņš jau visu vasaru tiek saistīts ar pāreju uz Spānijas grandu "Barcelona". Anglijas klubā viņš pēc Pasaules kausa un brīvdienām atgriezās vien šajā nedēļā.

Iepriekšējā sezonā premjerlīgā pārliecinoši triumfēja Mančestras "City", kas 38 spēlēs iekrāja 100 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu