Makgregora treneris: Domāju, Konors izslēgs Nurmagomedovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigznes īra Konora Makgregora treneris Ouens Rodijs uzskata, ka viņa audzēknis bez lielām problēmām uzvarēs krievu Habibu Nurmagomedovu, turklāt savu pretinieku nokautēs. 

Abu duelis notiks 6. oktobrī Lasvegasā "UFC 229" turnīra ietvaros. 

"Domāju, Konors iedos Habibam pa žokli un izslēgs viņu," ESPN sacīja Rodijs. "Tas ir tikai laika jautājums. Man liekas, ja Konors trāpīs jau pirmā raunda sākumā, tad ar to arī viss beigsies. Pēc šā sitiena viss būs ierakstīts Habiba sejā."

30 gadus vecais Makgregors MMA karjerā izcīnījis 21 uzvaru un piedzīvojis 3 zaudējumus. Viņš UFC nav cīnījies kopš 2016. gada novembra.

Pērn augustā Makgregors debitēja boksā, piedzīvojot zaudējumu slavenajam amerikānim Floidam Meivezeram. Šis duelis kļuva par visu laiku otru ienesīgāko boksa vēsturē.

"Gaidu uzvaru ar nokautu. Vai nu pirmajā, vai otrajā raundā. Nav daudz tādu cīkstoņu, kuri varētu izturēt Makgregora sitienus. Nedomāju, ka Habibs ir tajā skaitā," stāstīja Rodijs.

29 gadus vecais Nurmagomedovs MMA karjerā vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu, izcīnot 26 uzvaras.

Duelis notiks vieglajā svarā (līdz 70,3 kilogramiem). Nurmagomedovam šī būs pirmā čempiona titula aizstāvēšanas cīņa. Viņš aprīlī ieguva titulu, uzveicot amerikāni Elu Aiakvintu. 

Nurmagomedovs un Aiakvinta cīnījās par čempionu titulu, kas Makgregoram tika atņemts par neaktivitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu