Samoilovs un Šmēdiņš ielaužas ranga trijniekā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Latvijas vadošais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš pēc triumfa Pasaules kausa četru zvaigžņu turnīrā Maskavā pakāpušies Starptautiskās volejbola federācijas (FIVB) rangā par vienu pozīciju, šobrīd ieņemot trešo vietu. 

Ar sesto numuru izliktie Šmēdiņš/Samoilovs Maskavas turnīra finālmačā svētdien ar rezultātu 2-0 (21:18, 21:13) pārspēja sacensību 13. duetu Alisonu Čeruti un Andrē Lojolu Šteinu no Brazīlijas.

Triumfs Maskavā Latvijas pārim ļāvis veikt kāpumu par vienu vietu reitingā, ieņemot trešo pozīciju. 

Samoilova un Šmēdiņa kontā šobrīd ir 5500 reitinga punktu, kas ir par 320 vairāk nekā pirms nedēļas. 

Reitinga līderi šobrīd ir Anderss Mols un Kristians Serums no Norvēģijas, viņiem seko Nīderlandes duets Aleksandrs Brouvers un Roberts Mēvsens.

Divas pozīcijas reitingā zaudējuši Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kuri no sestās vietas atkāpušies uz astoto. Latvijas pāra rēķinā ir 4580 reitinga punktu. Dalītā 62. vietā atrodas Rihards Finsters un Aleksandrs Solovejs.

Šajā nedēļā Vācijas otrajā lielākajā pilsētā Hamburgā norisināsies Pasaules kausa finālposms, kurā vieta nodrošināta Samoilovam/Šmēdiņam un Pļaviņam/Točam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu