Pašmāju straumēšanas servisi konkurēs ar vietējo “Netflix”, piedāvājot “HBO” saturu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

No 21. augusta Latvijā un visā Baltijā ienāks viens no pasaulē zināmākajiem izklaides satura zīmoliem HBO. HBO piedāvā pasaulē populārākos un kritiķu apbalvotākos seriālus – "Troņu spēle" (“Game of Thrones”), "Lielie mazie meli" (“Big Little Lies”), "Mežonīgo rietumu pasaule" (“Westworld”), "Asi priekšmeti" (“Sharp Objects”), "Īsts detektīvs" (“True Detective”) un daudzus citus -, kā arī pavisam jaunus seriālus un filmas. “HBO” saturs būs ekskluzīvi pieejams “Lattelecom” un “LMT” satura piedāvājumā.

“HBO” tagad arī Latvijā skatītājiem piedāvās plašu izcila satura bibliotēku ar iecienītāko seriālu visām sezonām, ko papildinās jauni seriāli un aktuālo sezonu sērijas, ne vēlāk kā 24 stundas pēc to pirmizrādes ASV. Sadarbībā ar partneriem visiem seriāliem būs pieejami latviešu valodas subtitri, savukārt "Troņu spēle", "Lielie mazie meli" un "Mežonīgo rietumu pasaule" būs arī ierunāti latviešu valodā. Tāpat visam saturam būs pieejams audio celiņš krievu valodā. “Lattelecom” piedāvājumā “HBO” seriāli un filmas būs vērojamas lietotnē “Shortcut”, kas pieejama arī “Helio iTV” un Interaktīvajā TV, savukārt “LMT” to nodrošinās “LMT” Mājas viedtelevīzijā.

"Pateicoties ļoti veiksmīgai sadarbībai ar vietējiem partneriem, priecājamies piedāvāt savu vērienīgo satura bibliotēkas portfeli un pavisam jaunus “HBO” seriālus mūsu daudzajiem augstākās klases televīzijas programmas faniem Latvijā, “Lattelecom” un “LMT” platformās," informē Ervē Pajāns (Hervé Payan), “HBO Europe” valdes priekšsēdētājs.

Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis: "”HBO” ir zīmols, ko novērtē miljoniem cilvēku visā pasaulē, un tā ienākšana Latvijā ir liels ieguvums ikvienam kvalitatīva satura cienītājam. Ja līdz šim “HBO” pasaulslavenie seriāli Latvijā bija pieejami tikai TV kanālu programmās, tad turpmāk ikviens varēs tos noskatīties, kad un kur vien to vēlēsies."

“LMT” viceprezidents Ingmārs Pūķis: "Līdz ar panākto sadarbības vienošanos ar “HBO”, “LMT” Mājas viedtelevīzijas klāsts papildinās ar gandrīz 1300 stundām izcilu seriālu dažādām gaumēm. Paredzu, ka “HBO” ienākšana mainīs TV satura industriju, ceļot seriālu kvalitātes latiņu un nostiprinot to pieejamību Latvijas patērētājiem."

Papildus iepriekš minētajiem seriāliem, Latvijā skatītāji varēs baudīt arī simtiem stundu citu filmu un seriālu, tostarp, "Silīcija ieleja" (“Silicon Valley”), "Īstās asinis" (“True Blood”), "Viceprezidente" (“Veep”), "Roma" (“Rome”), "Banši" (“Banshee”), "Noklausīšanās" (“The Wire”), "Šķiršanās" (“Divorce”), "Soprano ģimene" (“The Sopranos”), "Spēlētāji" (“Ballers”), "Taimskvēra hronika" (“The Deuce”), "Atbildes trieciens" (“Strike Back”), "Meitenes" (“Girls”), "Ieroču brāļi" (“Band of Brothers”) u.c.

Igaunijā un Lietuvā “HBO” unikālais saturs ir ekskluzīvi pieejams “Telia Company”.

“HBO” ir viens no pasaulē atzītākajiem un inovatīvākajiem izlaides zīmoliem, kas 142 miljoniem abonentu visā pasaulē piedāvā ikonisku un godalgotu saturu. “WarnerMedia” meitasuzņēmums “HBO” ir pasaulē veiksmīgākais maksas TV pakalpojums ar plašu satura klāstu, kas iekļauj vairākus no ievērojamākajiem seriāliem, kas redzami televīzijā.

Starptautiskajā tirgū pakalpojumi ar “HBO” zīmolu, t.sk. televīzijas tīkli un atsevišķais straumēšanas produkts “HBO GO”, ir pieejami vairāk nekā 70 Āzijas, Eiropas, Latīņamerikas un Karību jūras valstīs. “HBO” un “Cinemax” saturs tiek pārdots vairāk nekā 150 pasaules valstīs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu