"Spartaka" komandu turpmāk vadīs lietuvietis Ražanausks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook: @fkspartaksjurmala

Par Latvijas čempionvienības futbolā Jūrmalas "Spartaks" galveno treneri apstiprināts Lietuvas speciālists Tomass Ražanausks, vēsta vienība. Līgums parakstīts līdz šis sezonas beigām. Treneris jau ir aizvadījis pirmo treniņu kopā ar komandu. 

Pagājušās nedēļas nogalē negaidīti no galvenā trenera amata atkāpās "Spartaka" galvenais treneris Aleksandrs Grišins.  

Futbolista karjeras laikā Ražanausks aizvadījis 41 spēli Lietuvas nacionālās izlases rindās, gūstot 7 vārtus. Viņš bija pussargs. 

2016. gadā Ražanausks saņēma UEFA PRO trenera licenci. 

Šī nav pirmā Ražanauska pieredze darbā ar Jūrmalas komandu. Pagājušajā gadā viņš, kā galvenā trenera Valda Urbona asistents kopā ar "Spartaka" klubu izcīnīja zelta medaļas Latvijas augstākajā līgā.

"Novēlam trenerim veiksmi un ticam, ka viņš spēs ātri un produktīvi iejusties mūsu kluba rindās," teikts kluba paziņojumā. 

"SynotTip" Latvijas futbola virslīgas čempionātā "Spartaks" ar 29 punktiem 16 spēlēs ieņem ceturto vietu turnīra tabulā.

Grišina vadībā Jūrmalas futbolisti sasnieguši UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešo kārtu, kuras pirmajā spēlē pagājušajā nedēļā Rīgā ar 0:1 piekāpās Lietuvas čempionei Marijampoles "Sūduva". Atbildes mačs tiks aizvadīts šajā ceturtdienā, kvalifikācijas "play-off" kārtu sasniedzot uzvarētājai divu spēļu summā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu