"Knicks" draftētais Nokss: Uzskatu, ka varam iekļūt izslēgšanas turnīrā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas "Knicks" komandas šajā gadā draftētais jaunais spēlētājs Kevins Nokss uzskata, ka vienībai nākamajā sezonā ir pa spēkam sasniegt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīru. 

"Knicks" komanda NBA izslēgšanas spēlēs nav spēlējusi jau piecas sezonas pēc kārtas. Arī nākamajā sezonā Ziemeļamerikas basketbola apskatnieki Ņujorkas klubam neredz vietu starp dalībniecēm "play off" turnīrā. 

"Esmu redzējis prognozes par mūsu komandas izredzēm nākamajā sezonā. Eksperti mums paredz 29 uzvaras regulārajā turnīrā. Man liekas, ka "Knicks" komandai netic un nenovērtē to," izdevumā "New York Post" citēts 18 gadus vecais basketbolists. 

Nokss tika izraudzīts šāgada NBA draftā ar kopējo 9. numuru. 

"Manā skatījumā "Knicks" gaidāmajā sezonā var izcīnīt vismaz 35 uzvaras un pretendēt uz izslēgšanas spēlēm. Tās ir manas domas, bet citiem šajā situācijā varētu būt cits redzējums. Pats galvenais ir, lai mēs paši komandā ticam, ka varam sasniegt izslēgšanas turnīru," sacīja Nokss.  

Nokss spēlē vieglā uzbrucēja pozīcijā. Viņš teicami parādīja sevi NBA vasaras līgas mačos, tiekot iekļauts līgas pirmajā pieciniekā. 

"Knicks" komandai sezonas pirmajā pusē nevarēs palīdzēt ceļgala savainojumu dziedējošais Porziņģis. Viņa atgriešanās tiek plānota ap Ziemassvētku laiku. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu