Horoskops otrdienai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi sagaida šodien! Horoskops otrdienai, 14. augustam.

AUNS Iespējams, dienas pirmo pusi veltīsi pārrunām ar bosu, jo vēlēsies paust savas idejas uzņēmuma darbības uzlabošanai. Pēcpusdienā var nākties palīdzēt kādam no kolēģiem tikt galā ar ikdienas pienākumiem.

VĒRSIS Var jūtami pieaugt tavs paziņu un iespējamo sadarbības partneru loks. Darba lietās būsi apdomīgs, pirms ko uzsākt, rūpīgi pārdomāsi katru soli, centīsies paredzēt un izvairīties no iespējamiem sarežģījumiem.

DVĪŅI Vari nonākt situācijā, kura ļaus saprast šķietami labi pazīstama cilvēka patieso dabu. Zvaigznes iesaka mazāk uzmanību pievērst otršķirīgām lietām, vairāk koncentrēt uzmanību tiešajiem pienākumiem.

VĒZIS Šis būs zīmīgs brīdis tiem Vēža zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar kultūru. Tevī modīsies jauna iedvesma un fantāzija ceļos līdz šim nepieredzētos augstumos. Ģimenes dzīvē iespējami negaidīti pavērsieni.

LAUVA Laba diena garīgās pasaules pētniekiem. Piezemētākajām Lauvām nāksies cīnīties ar aizvien pieaugošo darbu apjomu. Dienas izskaņā kā viens tā otrs vēlēsies pabūt kopā ar mīļoto.

JAUNAVA Tevi var nomākt garlaicība, jo esošais darbs nesagādās īsti nekādus izaicinājumus. Izlēmīgākie Jaunavas zīmes pārstāvji var nolemt apgūt jaunas prasmes, lai pēc tam meklētu interesantāku amatu.

SVARI Būsi ne tikai sabiedrisks, bet arī tiksi galā ar organizatoriskas dabas jautājumiem. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi ļoti koķetīgs, vēlēsies par sevi radīt paliekošu iespaidu.

SKORPIONS Neforsē ar darba slodzi, citādi ātri vien vari iedzīvoties veselības problēmās. Ģimenes lietās daudz kas būs atkarīgs no tava spējas pieņemt citādāku viedokli, pielāgoties apkārtējo vajadzībām.

STRĒLNIEKS Gan tu, gan tavi kolēģi būs vairāk noskaņoti dzīves baudīšanai nevis strādāšanai. Esi piesardzīgs, lai priekšnieks nepamana tavus izgājienus un neizsaka nejaukas piezīmes.

MEŽĀZIS Būsi noskaņots uz rezultātu un neļausies novērst savu uzmanību ar otršķirīgām lietām. Apkārtējie cienīs tavu centīgumu un pat zināmā mērā apskaudīs to. Mājas dzīvē esi iejūtīgāks pret otro pusīti.

ŪDENSVĪRS Zvaigznes iesaka būt rezervētākam savos izteicienos, atturēties no nevajadzīgas kritikas. Labāk koncentrē spēkus jaunu lietišķo kontaktu veidošanai, profesionālo iemaņu pieslīpēšanai.

ZIVIS Tavs pasaules redzējums var kardināli atšķirties no apkārtējo uzskatiem. Nebrīnies, ja sajūties kā savādnieks pelēkā cilvēku pūlī. Tev vienkārši ir jācenšas rast kontakts ar līdzīgi domājošajiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu