Ronaldu pauž pārliecību, ka "Juventus" uzvarēs Itālijas čempionātā

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pēc portugāļu futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu domām, Itālijas vienība Turīnas "Juventus" gaidāmajā sezonā triumfēs Itālijas čempionātā.

"Juventus" komanda jūlijā Ronaldu par 112 miljoniem eiro nopirka no Spānijas granda Madrides "Real", kur portugālis bija kļuvis par kluba visu laiku labāko vārtu guvēju.

"Gaidāmajā sezonā centīšos demonstrēt labāko sniegumu un esmu pārliecināts, ka "Juventus" uzvarēs Itālijas čempionātā," Turīnas vienības televīzijas platformā pauda Ronaldu.

Savukārt svētdien pārbaudes spēlē "Juventus" pirmā komanda pārspēja jauniešu vienību ar 5:0. Ronaldu šajā cīņā guva savus pirmos vārtus Turīnas vienības rindās. Nelielajā stadionā uz šo maču tika izpirktas visas 5000 biļetes.

"Juventus" Itālijas čempionātu sāks 19.augustā pret Veronas "Chievo". Turīnas vienība A sērijā uzvarējusi pēdējās septiņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu