Čehs: Emerijam vajag laiku, lai pārbūvētu "Arsenal"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Lai pārbūvētu Anglijas spēcīgākās futbola līgas komandas Londonas "Arsenal" sastāvu un spēles stilu, ir nepieciešams laiks, uzskata vienības pieredzējušais vārtsargs Petrs Čehs.

"Arsenal" Anglijas premjerlīgas sezonas pirmajā mačā ar rezultātu 0:2 zaudēja pašreizējai čempionei Mančestras "City".

"Domāju, līdzjutējiem ir jāsaprot, ka, būvējot komandu jauna trenera vadībā ar jaunām metodēm, ir nepieciešams laiks, lai ieraudzītu pārmaiņas," pēc mača sacīja 36 gadus vecais Čehs, kurš aizvadīja pilnu, bet nepārliecinošu spēli pret "City" komandu. "Emerijam ir nepieciešams laiks, lai to izdarītu."

Nākamajā spēlē pret Vesthemas "United" pēc Čeha domām "Arsenal" būs labākā gatavībā. "Nākamajā mačā būsim labāk sagatavojušies, jo atstāsim šo dueli aiz muguras. Mēģinām radīt mums piemērotu spēles stilu, kas atnesīs uzvaras."

Tāpat Čehs noteica, ka "City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola vienības rokrakstu veidojis trīs gadus, kamēr Londonas komanda pie tā strādā aptuveni piecas nedēļas, kas pretiniekiem bijusi priekšrocība.

Iepriekšējā sezonā premjerlīgā pārliecinoši triumfēja "City", kas 38 spēlēs iekrāja 100 punktus, bet "Arsenal" ieņēma sesto vietu ar 63 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu