Kornē par pirmo setu pret Ostapenko: Es neredzēju viņas sistās bumbiņas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Aļona Ostapenko aizvadīja iespaidīgu pirmo setu Sinsinati WTA "Premier" sērijas turnīra vienspēļu pirmās kārtas mačā pret Francijas tenisisti Alizē Kornē, gūstot tajā pārliecinošu virsroku ar 6-1. Visā spēlē gan Latvijas vadošā tenisiste naktī uz otrdienu (Latvijas laiks) piedzīvoja zaudējumu ar 6-1, 5-7, 0-6. Viņas pretiniece pauda, ka pirmajā setā zaudējusi bez variantiem un pat neesot redzējusi sāncenses sistās bumbiņas. 

Lai nokārtotu uzvaru pirmajā setā, Ostapenko bija nepieciešamas 38 minūtes, tiesa, spēles turpinājumā toni laukumā noteica 28 gadus vecā Kornē, kas WTA rangā šobrīd ieņem 33. vietu. 

"Es vienkārši turpināju cīnīties un cīnīties un cīnīties," pēc spēles korta intervijā sacīja Kornē. "Pirmajā setā viņa mani vienkārši nogalināja, es pat neredzēju bumbiņas. Viņa guva punktu pēc punkta, un es centos būt spēlē, vienkārši atsitot bumbiņas laukumā."

21 gadu vecā Ostapenko piedzīvoja astoto zaudējumu pirmās kārtas mačos šajā gadā. 

Abām tenisistēm šī bija pirmā savstarpējā tikšanās. 

"Sitienos pieliku intensitāti, un beigās spēle sagriezās kājām gaisā," teica Kornē. "Pat nezinu, kā tas notika. Arī trešais sets bija cīņa, bet viņa nedaudz nosēdās pēc zaudējuma otrajā setā. Esmu priecīga, ka sasniedzu turnīra otro kārtu."

Otrās kārtas mačā Kornē spēkiem mērosies ar Rumānijas tenisisti Anu Bogdanu (WTA 78.) vai krievieti Jekaterinu Makarovu (WTA 49.). 

Vienspēļu sacensībās otrdienas vakarā iesaistīsies Latvijas dāmu tenisa otrā rakete Anastasija Sevastova, kurai ne ātrāk par plkst. 21 paredzēta cīņa ar 26 gadus veco itālieti Kamilu Džordži.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu