Uldriķis iekļauts Šveices čempionāta kārtas simboliskajā izlasē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Roberts Uldriķis
Roberts Uldriķis Foto: fc-sion.ch/Georgios Kefalas(KEYSTONE)

Daudzsološais Latvijas futbola uzbrucējs Roberts Uldriķis iekļauts Šveices augstākās līgas ceturtās kārtas simboliskajā izlasē.

Pašlaik 20 gadus vecais Uldriķis, kurš pārstāv "Sion" komandu, svētdien ceturtās kārtas mačā pret slaveno "Basel" guva divus vārtus, kas viņam bija pirmie pēc pārcelšanās uz Šveici.

Lai arī "Sion" piedzīvoja zaudējumu ar 2:3, Uldriķis izpelnījies vietu turnīra simboliskajā izlasē. Zīmīgi, ka cīņā pret "Basel" viņš varēja izcelties arī ar "hat-trick", taču latvietim neizdevās izmantot lielisku iespēju, esot vienatnē pret vārtsargu.

Uldriķim šī bija tikai ceturtā spēle Šveices čempionātā.

Šveices čempionāta kopvērtējumā šobrīd līdere ar četrām uzvarām četrās spēlēs un 12 punktiem ir Bernes "Young Boys", otro vietu ar septiņiem punktiem ieņem "St.Gallen" futbolisti, kuriem ar tikpat punktiem seko vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā "Zurich" un "Basel", kamēr "Sion" ar sešiem punktiem ir piektā.

Uldriķis "Sion" klubam pievienojās jūlijā, tādējādi atstājot "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas līdervienību RFS. Latvietis ar Šveices klubu noslēdzis līgumu uz četriem gadiem.

"Sion" divas reizes kļuvusi par Šveices čempioni un 15 reizes triumfējusi valsts kausa izcīņā. Divas reizes Šveices kausa izcīņā "Sion" uzvarēja ar Vaņina palīdzību. Vaņins Sjonas komandu pārstāvēja no 2009. līdz 2016.gadam.

"Sion" aizvadītajā sezonā Šveices čempionātā ieņēma sesto vietu, tādējādi šajā sezonā tai Eirokausi ies secen.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu