Noskaties: Rūnijs fantastiski nospēlē MLS mača galotnē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Anglijas slavenais futbolists Veins Rūnijs, kurš savas karjeras norietā spēlē Vašingtonas "United" komandā, nodemonstrējis spilgtu sniegumu ASV augstākās futbola līgas (MLS) mačā.

Vašingtonas "United" pirmdien MLS mačā ar rezultātu 3:2 savā laukumā pārspēja Orlando "City" vienību. Uzvarētājiem 3 vārtus guva argentīnietis Lusiano Federiko Akosta, bet ar 2 rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Rūnijs.

Par mača varoni kļuva 32 gadus vecais angļu uzbrucējs, kurš kompensācijas laikā (96. minūte) izcili nospēlēja aizsardzībā, bet pēc tam ar tālu piespēli nogādāja bumbu komandas biedram, kurš guva uzvaras vārtus.

Vašingtonas "United" patlaban ir pēdējā vietā starp 11 komandām MLS Rietumu konferences turnīra tabulā. 

Rūnijs jūnija beigās pievienojās Vašingtonas "United" komandai, kuras rindās viņš 6 mačos guvis 1 vārtus un atzīmējies ar 3 rezultatīvām piespēlēm MLS čempionātā.

Kā zināms, Rūnijs ir Anglijas izlases visu laiku labākais vārtu guvējs ar 53 precīziem sitieniem 119 mačos. Uzbrucējs karjeru valstsvienībā noslēdza 2016. gadā.

Pārstāvot Mančestras "United" no 2004. līdz 2017. gadam, Rūnijs piecas reizes kļuva par Anglijas premjerlīgas čempionu, kā arī vienu reizi triumfēja UEFA Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu