Karmelo Entonijs esot ar mieru spēlē iesaistīties no soliņa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Karmelo Entonijs pavisam nesen noslēdza viena gada līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Hjūstonas "Rockets", pievienojoties Krisam Polam un Džeimsam Hārdenam. Komandas galvenais treneris Maiks D'Antoni atklāja, ka Entonijam nav iebildumu mačus sākt no rezervistu soliņa. 

Iepriekšējā sezonā "Rockets" kļuva par NBA spēcīgāko komandu regulārajā turnīrā. Tā uzvarēja 65 spēlēs no 82. 

"Viņš ir atvērts visam. Entonija galvenais mērķis ir uzvarēt," ESPN sacīja D'Antoni. "Redzēsim, kas notiks, mums komandā ir daudz labu spēlētāju."

Entonija loma "Rockets" sastāvā esot apspriesta, vēl pirms 34 gadus vecais uzbrucējs kļuva par brīvo aģentu.  

"Rockets" sastāvs starpsezonā kardināli nav mainījies, kodols ir saglabājies, turklāt tagad klāt nācis 10 NBA Visu zvaigžņu spēļu dalībnieks Entonijs. 

Iepriekšējā sezonā gan Entonijs, pārstāvot Oklahomasitijas "Thunder", iebilda pret viņa izmantošanu no rezervistu soliņa. Sezonas izskaņā viņam ar komandas galveno treneri Billiju Donovanu esot bijušas nesaskaņas. 

2018./2019. gada sezonā Entonijs "Thunder" komandas sastāvā vidēji spēlē guva 16,2 punktus, savāca 5,8 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 1,3 rezultatīvas piespēles partneriem. Viņš piedalījās 78 regulārā čempionāta spēlēs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu