Soulmūzikas karaliene Areta Frenklina atrodas uz nāves gultas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pasaulē pazīstamā soulmūzikas dīva Areta Frenklina, kura ir godalgota ar vairākām “Grammy” balvām, ir “nāvīgi slima”. Mūziķi ieskauj viņas tuvinieki, lai pateiktu ardievas, savā mājaslapā rakstīja žurnālists un Frenklinas tuvs draugs Rodžers Frīdmans.

76 gadus vecā soulmūzikas karaliene, kura ir izdevusi vairākus plaši pazīstamus hitus, šobrīd atrodas Detroitā. “Viņas ģimene lūdz privātumu un lūgšanas,” rakstīja Frīdmans.

Frenklina, kurai 2010. gadā tika diagnosticēts vēzis, pēdējo reizi uzstājās 2017. gada novembrī Eltona Džona AIDS slimniekiem veltītā pasākumā.

“Tā bija pārsteidzoša uzstāšanās, jo Areta jau tad cīnījās ar izsīkumu un dehidrāciju," rakstīja Frīdmans, raksturojot Frenklinas tā laika uzstāšanos.

Visā savā ilgstošās karjeras laikā Franklina ir ieguvusi 18 “Grammy” balvas, tostarp vienu par mūža ieguldījumu mūzikā.

Mūzikas ikona mūža laikā ir cīnījusies ar svara problēmām un alkoholismu. Pagājušajā gada novembrī uzvirmoja baumas, ka viņa ir smagi slima, taču mūziķe uzreiz arī runas noliedza, paziņojot, ka “visi testi ir pozitīvi un ar veselību viss ir kārtībā". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu