Pensionārs - pokemonu ķērājs hobijam ik mēnesi tērē 1300 eiro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Lai gan Pokemon Go trakums pasaulē šķiet pieklusis, aizvien ir cilvēki, kam pokemonu ķeršana sagādā milzu prieku un ir būtiska ikdienas sastāvdaļa.

Viens šāds cilvēks ir 69 gadus vecais Feng Shui pasniedzējs Čens Sanjuans no Taivānas. Viņš ar pokemonu ķeršanu ir aizrāvies tiktāl, ka nereti uz sava velosipēda, kam piestiprināti 11 viedtālruņi, vizinās līdz vēlai naktij. Ir bijuši gadījumi, kad Čens Sanjuans no pokemonu tvarstīšanas mājās atgriežas tikai ap četriem rītā.

Kā vēsta aģentūra EPA, Čens ar pokemonu tvarstīšanu sācis nodarboties 2016.gadā. Toreiz savulaik populāro spēlīti viņam ierādījis mazdēls, un kopš tā laika pensionārs brīvo laiku pavada Jaunās Taipejas ielās un parkos. 

Par Pokemononkuli dēvētais vīrs, kurš jau kļuvis par vietēja mēroga slavenību, nodarbei punktu likt negrasās. Lai gan tā viņam, pēc metro.co.uk informācijas, šobrīd jau izmaksā ap 1300 eiro mēnesī, Čens ir nobriedis pie sava velosipēda stūres piestiprināt vēl četrus telefonus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu