Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida šodien! Horoskops trešdienai, 15. augustam.

TREŠDIENA, 15.augusts

AUNS Kliedēsies šaubas par kādu nesen iesāktu projektu, jo tas beidzot sāks nest peļņu, atpazīstamību. Tu lieliski sapratīsies ar gados jaunākiem cilvēkiem, radīsi viņos uzticību, simpātijas.

VĒRSIS Nedēļas vidū tev var rasties vēlēšanās nedaudz piebremzēt darba slodzi un ļauties atpūtai, ko faktiski arī zvaigznes iesaka darīt. Ja nekādi nevari izrauties no pienākumu jūga, vismaz nestrādā virsstundas.

DVĪŅI Labais noskaņojums ļaus vieglāk pievārēt ieplānotos pienākumus, kā arī gūt apkārtējo atzinību. Dienas izskaņā esi piesardzīgāks pie auto stūres un pārrodoties mājas, velti nedaudz vairāk laika otrajai pusītei.

VĒZIS Pieaugošā emocionalitāte var nedaudz traucēt veikt ikdienas darbus. Centies neuztvert pārāk personīgi to, kas notiek ap profesionālo jomu. Emocionālo līdzsvaru palīdzēs atgūt kontakts ar atvasītēm.

LAUVA Kādam no kolēģiem būs pa prātam nedaudz paprovocēt tevi, kas neapšaubāmi var izraisīt kaislību vētru. Taču neskatoties uz kaitinošo personu, tu lieliski pratīsi sasniegt uzstādītos mērķus.

JAUNAVA Iespējami kavēkļi, sarežģījumi ar transportu, biroja tehniku. Taču tu nemaz nedomāsi uztraukties, ātri noorientēsies situācijā un atradīsi atbilstošāko alternatīvo risinājumu.

SVARI Dienas pirmajā pusē vari organizēt lietišķas tikšanās, veikt visa veida atskaites. Turpretim pēcpusdiena būs atbilstoša radošiem aizsākumiem, kā arī attiecību jautājumu risināšanai.

SKORPIONS Vari sajust pieaugam interesi par garīgām, filozofiskām lietām. Profesionālajā jomā pielūko, lai tev raksturīgā sapņainība nerada liekus sarežģījumus, kārtojot svarīgus finanšu jautājumus.

STRĒLNIEKS Zvaigznes iesaka veidot ciešāku saikni ar kolēģiem, pārrunāt savas darba jomas aktualitātes. Kāds Strēlnieks var nonākt pie secinājuma, ka ir pienācis īstais brīdis apgūt jaunas iemaņas.

MEŽĀZIS Tu vēlēsies paplašināt savu redzesloku. Skaidri apzināsies, ka zināšanas un pieredzes bagātināšana ir neapšaubāms ceļš uz panākumiem. Privātajā dzīvē tieksies pēc miera un harmonijas.

ŪDENSVĪRS Pacenties pievērst lielāku uzmanību lietu formālajai, juridiskajai pusei, citādi būs grūti izvairīties no birokrātiskajiem slazdiem. Saskarsmē ar mīļoto var parādīties daža laba greizsirdības scēna.

ZIVIS Ja līdz šim būsi cītīgi strādājis, tad šobrīd varēsi nedaudz atvilkt elpu, samazināt darba tempu un ļauties sasniegto rezultātu baudīšanai. Mīlas frontē iespējamas jaunas kaislību vētras.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu