Ostapenko viegli sasniedz Sinsinati dubultspēļu turnīra otro kārtu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien viegli sasniedza prestižā Sinsinati WTA "Premier" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību otro kārtu.

Ostapenko kopā ar britu tenisisti Johannu Kontu ar rezultātu 6-1, 6-0 sagrāva Rakelu Atavo no ASV un vācieti Annu Lēnu Grēnefeldi.

Par iekļūšanu otrajā kārtā Ostapenko nopelnījusi 105 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Nākamajā kārtā Ostapenko/Konta spēkosies pret čehieti Luciju Hradecku un Krievijas tenisisti Jekaterinu Makarovu, kuras turnīrā saņēmušas septīto numuru.

Arī Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova sasniedza dububultspēļu sacensību otro kārtu. Viņa otrdien duetā ar krievieti Anastasiju Pavļučenkovu pirmajā kārtā ar 2-6, 6-3, 13:11 uzvarēja taivānieti Suveju Sje un Arinu Sabaļenku no Baltkrievijas.

Abas Latvijas tenisistes jau noslēgušas šā paša turnīra ietvaros notiekošās vienspēļu sacensības.

Pirmdien pasaules rangā 11.vietā esošā Ostapenko ar 6-1, 5-7, 0-6 piekāpās Francijas tenisistei Alizē Kornē (WTA 33.), kura pirms tam bija pārvarējusi šī turnīra kvalifikāciju, bet WTA ranga 18.vietas īpašniece Sevastova ar 2-6, 3-6 piedzīvoja neveiksmi pret itālieti Kamilu Džordži (WTA 40.), kura nepārvarēja kvalifikāciju, bet pamatsacensībās tika kā laimīgā zaudētāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu