"Roma" par 30 miljoniem iegādājas Pasaules kausa ieguvēju N'Zonzi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Itālijas spēcīgākās futbola līgas klubs "Roma" par 30 miljoniem eiro iegādājies franču futbolistu Stīvenu N'Zonzi, kurš šogad kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, apstiprinājusi komanda.

Pašlaik 29 gadus vecais centra pussargs N'Zonzi pēdējās trīs sezonas spēlēja Spānijas klubā "Sevilla", kļūstot par vienu no vadošajiem vienības spēlētājiem. Viņš kopā ar Seviljas komandu 2016.gadā triumfēja UEFA Eiropas līgā.

"Sevilla" rindās viņš 136 spēlēs guva astoņus vārtus, bet vēl pirms tam viņš sešas sezonas pārstāvēja Anglijas klubus Stokas "City" un Blekbērnas "Rovers". Karjeru N'Zonzi uzsāka Francijas pēc spēka otrajā līgā "Amiens" sastāvā.

Šogad N'Zonzi tika iekļauts arī Francijas izlases sastāvā Pasaules kausa izcīņā, kur viņa pārstāvētā komanda izcīnīja uzvaru. Viņš gan nebija pirmā izvēle centra pussarga pozīcijās, taču laukumā izgāja kopumā piecās spēlēs.

Francijas izlasē viņa kontā deviņi mači.

Iepriekš par N'Zonzi interesi izrādīja arī tādas komandas kā Londonas "Arsenal" un Mančestras "United". Savukārt "Roma" starpsezonā pameta vadošais centra pussargs Radža Naingolans, kurš pievienojās Milānas "Inter".

Romas klubs pagājušajā sezonā finišēja trešajā vietā Itālijas augstākajā līgā, nodrošinot sev dalību šīs sezonas UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu