Dubultslepkavība Kokneses novadā: notikušā apstākļi neskaidri (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Divi nogalinātie cilvēki Kokneses novadā Iršu pagastā svētdien atrasti pēc ugunsgrēka, bet policija pagaidām nekomentē, vai ēka varētu būt aizdedzināta, lai slēptu nozieguma pēdas.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Ilze Dāme-Birziņa aģentūrai LETA skaidroja, ka svētdien, 12.augustā, ugunsgrēks Iršu pagastā bija izcēlies vienstāvu dzīvojamajā mājā, kur dega sadzīves mantas desmit kvadrātmetru platībā. Veicot ugunsgrēka dzēšanas darbus, ēkā atrasti divi bojāgājuši cilvēki, kuri nodoti Valsts policijas (VP) darbiniekiem. Plašāku informāciju par bojāgājušajiem un apstākļiem VUGD nesniedz.

Arī VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece nekomentēja, vai ugunsgrēks izraisīts, lai slēptu slepkavību pēdas, kā arī nesniedza informāciju par nozieguma apstākļiem un iespējamiem motīviem, jo tas varot traucēt izmeklēšanai.

Jau vēstīts, ka svētdien Pļaviņu novada Klintaines pagastā kādā mājā ar vardarbīgas nāves pazīmēm atrasts 1940.gadā dzimis vīrietis. Aizdomās par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu policijas darbinieki aizturēja divus vīriešus. Tiesa abiem aizturētajiem piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Arī Kokneses novadā, Iršu pagastā, kādā privātmājā ar vardarbīgas nāves pazīmēm tika atrasta 1960.gadā dzimusī sieviete un 1953.gadā dzimis vīrietis. Arī šajā gadījumā aizdomās par slepkavībām aizturēti divi vīrieši, kuri ir apcietināti.

Policija uzsver, ka abi noziedzīgie nodarījumi nav savstarpēji saistīti. Policija sākusi kriminālprocesus, nozīmētas vairākas ekspertīzes. Izmeklēšanas interesēs plašāki komentāri pašlaik netiek sniegti.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu