Prigožins pieprasa Vaikulei atvainoties par viņas izteikumiem saistībā ar Krimu (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Dziedātāja Laima Vaikule, kura publiski paziņoja, ka ne par kādu naudu neuzstāsies Krimā, saņēmusi pārmetumus gan no faniem, gan skatuves partneriem Krievijā. Viņa šādu rīcību nosaukusi par "zvērīgu", savukārt viens no skandalozākajiem Vaikules izteikumu zākātājiem - Valērijas vīrs Josifs Prigožins -  licis dziedātājai atvainoties par saviem vārdiem.

Dziedātāja izdevumam "RIA Novosti" paudusi savu sašutumu par cilvēku reakciju, ko izraisīja viņas izteikumi par Krimu: "Man nebija ne jausmas, ka cilvēki ir tādi zvēri. Es būšu godīga. Varbūt šā iemesla dēļ nekad neskatos televīziju. Tagad pirmo reizi to ieslēdzu, lai redzētu, kāda ir reakcija, kas tur notiek. Man šķiet, ka cilvēki ir sajukuši prātā. Viņi ir absolūti nozombēti… Viņi pat neklausās, ko saka. Žurnālisti ir provokatori un meļi, šādi ir mani iespaidi."

Prigožins atbildi parādā nav palicis un intervijā radiostacijai "Govorit Moskva" pastāstīja, ka nekādu "zvērību" no Krievijas mūziķu puses pret Laimu Vaikuli un citiem izpildītājiem no Latvijas neesot.

"Spļauj akā, no kuras dzēruši visu dzīvi. Popularitāti un slavu viņi ieguva Padomju Savienībā un turpināja to arī mūsdienu Krievijā. Jābūt objektīviem. Jāprot pateikt "paldies". Atvainojiet, apdi**āties, nu, atvainojieties visai valstij, sakiet, ka mani nepareizi saprata. Punkts. Ar to jautājums būtu slēgts. Ko vispār nozīmē "cilvēki-zvēri"?"- intervijā sacīja Prigožins.

"Jums var nepatikt Krievijas valdība, bet jūs braucat uz Krieviju un pelnāt šeit naudu. Tāpēc esiet tik laipni un respektējiet krievu valodu un cilvēkus, kas dzīvo Krievijā," viņš turpina.

Zināms, ka Prigožinam un viņa sievai ir liegta iebraukšana Eiropas Savienības valstīs.

Jau vēstīts, ka Laima Vaikule intervijā portālam TVNET norādīja: "Es neuzstāšos Krimā. Jūs taču dzīvojat Latvijā, vai nezināt likumus? Mums ir aizliegts tur uzstāties." 

Pilnu interviju ar dziedātāju lasi šeit!

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu