Īpašumi, kuros jūtams meža dziedinošais spēks

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Runā, ka cilvēki Latvijā visvairāk mīl dabu un ģimeni. Un latvieši patiesi var lepoties ar brīnišķīgām dabas ainavām un teju 3 miljonu hektāru lielu mežu platību. Dzīvojot pie dabas, meža ieskautā vietā, cilvēka prāts automātiski atslābinās, domas sakārtojas un ķermenis gūst spēku. Ja šobrīd esi harmoniska mājokļa meklējumos, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv piedāvā apskatīt trīs pārdošanā esošus īpašumus meža tuvumā.

Īpašums Baldonē priežu meža ielokā

Baldonē tiek pārdots ārkārtīgi ainavisks 7617 kvadrātmetrus liels īpašums priežu meža ielokā. Privātmāja, kas atrodas īpašumā, ir kā radīta lielai ģimenei. Tai ir ērts un pārdomāts plānojums, kas paredz 1. stāvā halli, virtuvi, ēdamistabu, viesistabu ar kamīnu un izeju uz terasi, ciemiņu istabu, kabinetu, vannas istabu, saimniecības telpu un garāžu, savukārt 2. stāvā – četras guļamistabas, divas vannas istabas, kā arī divus balkonus. Teritorija ir skaisti iekopta un iežogota, ar āra apgaismojumu un bruģētu pagalmu.

Foto: city24.lv

Māja Jūrmalā meža parka teritorijā

Īpašums Asaros sastāv no divām ēkām – ģimenes mājas un viesu namiņa ar saunu. Šeit īpaši harmonisku gaisotni piešķir priedes, kurām piedēvē dziedinošu spēku. Dzīvojamās mājas interjers veidots modernā stilā, izmantojot augstvērtīgus materiālus, piemēram, grīdas no dabiskā akmens un ozola. Arī guļbaļķu viesu namiņā piedomāts pie dažādām detaļām, kas rada omulīgu atmosfēru. Jāatzīmē, ka visā īpašumā izmantotas gudrās mājas tehnoloģijas.

Foto: city24.lv

Īpašums Pierīgā blakus mežam un ezeram

Jaunus saimniekus gaida arī mājoklis Upesciemā, kurš papildu vērtību iegūst ar meža un ezera tuvumu. Tā interjerā un eksterjerā dominē koka elementi, kas piešķir latvisku auru. Mājai ir četras guļamistabas, viesistaba ar virtuves zonu, halle, divi sanmezgli, sauna, divas garderobes, balkons, āra terases un garāža. Īpašumam ir laba lokācijas vieta, jo pavisam netālu sasniedzama skola, bērnudārzi, savukārt Rīga atrodas vien desmit minūšu brauciena attālumā.

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu