"Michael Kors" rudens kolekcija: zelta izšuvumi pret neitrāliem zemes toņiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šoruden sievišķīgs piedāvājums apvienojas ar brīvdomīgām ietekmēm izteiksmīgam tēlam ar dramatisku pasniegšanas veidu. Dzeltenbrūnie un neitrālie zemes un ozolzīļu toņi ir pretnostatīti bagātīgiem zelta izšuvumiem un mirdzošām žakarda detaļām. Izteiksmīgi austrumniecisko motīvu un botānisko apdruku elementi piešķir luksusa notis stilīgai ikdienas estētikai. Unikālo piedāvājumu papildina zīmolam raksturīgi motīvi un bagātīgas faktūras nepiespiestā un vienlaikus elegantā kombinācijā. 

TUKSNEŠA ROMANCE 

Slaidi silueti, izteiksmīgi rakstu un apdruku motīvi un dramatiskas bārkstis atsauci gūst rietumnieciskā estētikā. Dzeltenbrūnie un neitrālie zemes un ozolzīļu toņi ir pretnostatīti vēsi zilajam un stingrajam džinsam.

Apdrukātā blūze ir papildināta ar zvanveida piedurknēm 70. gadu izjūtai, kamēr oversized kardigans līdzsvaro brīvi krītošu midi kleitu.

No rokassomām līdz plecu somām, no zempapēžu apaviem līdz sandalēm un nedaudz noslīdējušiem garajiem zābakiem, ko papildina krāšņs zamšs un mīksta āda, demonstrējot šo bezrūpīgo un vienlaikus augstas klases valdzinājumu.

Foto: publicitātes

BOHĒMISKS GLAMŪRS 

Sievišķīgs, brīvdomīgs piedāvājums ar volānu svārkiem un koķetām kleitām, ko akcentē izteiksmīgas botānisko elementu apdrukas. Kliņģerīšu un piesātināti sarkanie toņi sastop klasiski melno, baltā zelta izšuvumus, kam bagātīgu raksturu sniedz mirdzošs žakards. Vilinošas samta un mākslīgās kažokādas tekstūras tiek pretstatītas smalkiem audumiem, radot taktilu pretstatu. Šī iedzimtā greznība pāriet atturīgākā noskaņā ar monohromo balto un pelēko toņu paleti, ko atdzīvina zilganzaļā krāsa un mirdzoši, metāliski elementi.

Spalvu motīvi un rotājumi piešķir tēlam eksotisku pievilcību, kamēr izšūtās virsdrēbes un izteiksmīgie aksesuāri pauž zināma dramatisma noskaņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu