Jauns vārds mūzikā: grupa "Kautkaili" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunā latviešu grupa “Kautkaili” publisko savu pirmo studijas singlu “Darbs”, kā arī dziesmas videoklipu. Dziesmas “Darbs” autore ir grupas dziesminiece Kristīne Pāže, kura dziesmas ideju radījusi jau pirms vairākiem gadiem, studējot Kopenhāgenā. 

Dziesmu producējis Didzis Bardo, līdzproducents Arnis Račinskis.

“Stāsts ir par mūsu ikdienu un tās lielu daļu veidojošajiem darbiem, kas vienlaicīgi spēj mūs celt debesīs, bet tajā pašā laikā padarīt par vāverēm ritenī, kurā bez atelpas skrienam, līdz krītam,” stāsta Kristīne.

“Darbs” ir pirmais priekšvēstnesis no “Kautkaili” gaidāmā albuma, kas iznāks jau šogad. Sadarbībā ar režisori Lindu Jakuboni un aktieri Ivaru Krastu dziesmai tapis arī videoklips, kas skatītājiem tiek nodots šonedēļ.

Kristīne Pāže plašāku sabiedrības uzmanību guvusi, sadarbojoties ar reperi Ansi, ar kuru kopā ierakstīta šobrīd viena no aktuālākajām dziesmām Latvijā - “Zemes stunda”, kā arī ar dalību TV šovā "Okartes skatuve".

Singls “Darbs” pieejams lejupielādei vai straumēšanai digitālajās platformās – Itunes, Spotify, Deezer, Bandcamp. “Kautkaili” ir Kristīne Pāže, Kaspars Vizulis un Didzis Bardo.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu