Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida šodien! Horoskops piektdienai, 17. augustam.

AUNS Tehnisko profesiju pārstāvjiem ieteicams striktāk ievērot iekšējās kārtības noteikumus. Lietišķajā pasaulē strādājošie Auni meklēs jaunas pieejas klientam, aktīvāk pētīs mārketinga nianses.

VĒRSIS Naudu turēsi cieši rokās, lielākam pirkumam piekritīsi tikai tajā gadījumā, kad būsi simtprocentīgi pārliecināts, ka esi sabalansējis cenas un kvalitātes attiecību. Pēc darba labprāt dosies izklaidēties.

DVĪŅI Nonākot konfrontācijā ar kādu, aktīvāk aizstāvi savas intereses, taču dari to ar sev raksturīgo intelektuālo izveicīgumu un humoru. Apkārtējie cienīs tavu spēju tikt sveikā cauri saspringtās situācijās.

VĒZIS Mēģini būt nosvērtāks lietās, kuras skar saimnieciski organizatorisko pusi. Ja reiz esi ko apņēmies, pārliecinies, ka tiek turēts dotais vārds! Saskarsmē ar atvasītēm atturies no asumiem.

LAUVA Droši varēsi paļauties uz savu spēku, izveicību. Lai sasniegtu patiesi ievērojamus rezultātus, nekautrējies pieņemt draugu atbalstu. Arī mīļotais ar savu uzmundrinājumu var spārnot tevi jauniem sasniegumiem.

JAUNAVA Rīta pusē nebūsi pārāk labā garastāvoklī. Galvenokārt jau tādēļ, ka mājas dzīvē būs izcēlies strīds. Centies nodalīt privāto un profesionālo jomu un vakarā atrisināt radušās neskaidrības!

SVARI Tu it visā centīsies ieturēt balansu, harmoniju. Spēja saglabāt garīgo līdzsvaru var izrādīties ļoti nozīmīga, kārtojot naudas lietas, apspriežot nākotnes darījumus. Šodien vajadzētu atturēties no alkohola.

SKORPIONS Tavs tvēriens, apķērīgums darba lietās, tiks novērtēts no priekšniecības puses. Savukārt zināmus pārmetumus var izteikt otrā pusīte, jo attiecībā pret viņu vari kļūt pārlieku prasīgs.

STRĒLNIEKS Diena paies spraigās noskaņās. Centies būt nosvērtāks, neļaut vaļu savai ugunīgajai dabai, kārtojot nekustamā īpašuma, mantojuma vai ar tieslietām saistītās nianses.

MEŽĀZIS Tev vajadzēs drošāk soļot pretī kārotajam, citādi šaubas, svārstīšanās var radīt kavēkļus, novest no vajadzīgā ceļa. Šoreiz esi nelokāms, pastāvi par savām interesēm, idejām.

ŪDENSVĪRS Pavisam negaidīti, turklāt ļoti savdabīgā veidā var uzlaboties tavs materiālais stāvoklis. Pratīsi novērtēt un pateikties liktenim par radītajām iespējām. Ģimenes dzīvē vadīs saticība.

ZIVIS Atbildīgos brīžos rūpīgāk izvērtē savā rīcībā nonākušos faktus un tikai tad plāno turpmākos soļus. Spēja saglabāt novērtu domu gājienu, arī atrodoties saspringtos apstākļos, būs izšķiroša panākumiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu