"Latvian Voices" izdod septīto albumu “Sudrabs”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vokālā grupa "Latvian Voices" laidusi klajā savu septīto studijas albumu “Sudrabs”. Albums ir ierakstīts Rīgā, bet tā producēšanā piedalījās Zviedrijas a cappella mūzikas profesionāļi. Albums ir pieejams CD formātā, kā arī visās populārākajās digitālās mūzikas vietnēs.

“Sudraba” tapšana sākās pirms vairāk nekā gada, kad radās ideja par jauno albumu un koncertprogrammu ar tādu pašu nosaukumu. Albumā iekļauto dziesmu autores ir Latvian Voices dziedātājas, ko papildina pasaulē un Latvijā pazīstamu dziesmu kaverversijas (Coldplay, Seal, Jauns Mēness u.c.) Latvian Voices veidotās aranžijās. Jau tradicionāli Latvian Voices albumā ir iekļāvušas arī latviešu tautas dziesmas, kas šoreiz skan džeza un popmūzikas krāsās.

Albuma tapšanā piedalījās ārzemju a cappella mūzikas speciālisti - dziesmas miksēja zviedru The Real Group dziedātājs un komponists Mortens Vinters Sorensens (Morten Vinther Sørensen), māsterēja Johans Okerstroms (Johan Åkerström) no Cosmos Mastering Stokholmā. Ieraksti tikai veikti tepat Rīgā Sound Division Studios Ivara Ozola un Artūra Sedrika Sinkeviča pārraudzībā.

Grupa ar koncertiem un meistarklasēm regulāri uzstājas Eiropā, Āzijā, ASV, savās mājās – Latvijā, kā arī citviet pasaulē.

Septembrī Latvian Voices uzstāsies Londonas A Cappella festivālā kopīgā koncertā ar grupu The Swingles, rudenī gaidāma arī koncertturneja uz Ķīnu un Taivānu, kā arī vairāki koncerti Igaunijā un Latvijā.

Noklausies albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu