Hārtlijs: Jau tas vien, ka nevarēsim spēlēt Omskā, ir neticami slikta ziņa (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: TASS/LETA

Omskas "Avangard" komandai mājas spēļu aizvadīšana Maskavas piepilsētā Balašihā radīs papildu grūtības, uzskata Omskas kluba galvenais treneris Bobs Hārtlijs, kurš ir arī Latvijas valstsvienības vadītājs.

Omskas arēnā ir radušās plaisas pamatos un šī celtne neatbilst drošas ekspluatācijas noteikumiem, tāpēc par mājas arēnu Sibīrijas klubs izvēlējās Balašihas halli.

Savulaik Balašihā spēlēja KHL klubs MVD, bet pēdējos gados tur notikušas Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) un Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēles.

"Jau tas vien, ka mēs nevarēsim spēlēt Omskā, ir neticami slikta ziņa. Tas nav pareizi, ka arēna, kam ir vien desmit gadi, brūk kopā. Mēs šo procesu nevarējām kontrolēt, tāpēc jāpieņem fakts kā tāds, ka būs jāspēlē citviet. Man ir žēl Omskas kluba līdzjutēju, jo viņi pret mums izturas neticami labi. Kopš ierados Omskā, esmu izjutis fanu atbalstu," atzinis Hārtlijs.

"Omska ir hokeja pilsēta, kas dzīvo ar šo spēli, tāpēc man vēl vairāk ir žēl līdzjutēju. Nekad neesmu bijis Balašihā. Protams, spēlējot tur, mums būs papildu grūtības, kuras vajadzēs pārvarēt. Zinu, ka Maskavā dzīvo daudz kluba atbalstītāju, tomēr tā nebūs "Avangard" teritorija," bilda kanādietis.

Foto: TASS/LETA

Pašlaik 57 gadus vecais Hārtlijs pavasarī ar "Avangard" parakstīja līgumu uz diviem gadiem, bet paralēli viņš turpinās vadīt arī Latvijas valstsvienību.

"Avangard" aizvadītajā sezonā ar zināmām grūtībām sasniedza Gagarina kausa izcīņu, kur Austrumu konferences ceturtdaļfinālā ar 3-4 zaudēja Ufas "Salavat Julajev" komandai.

Jaunā KHL sezona sāksies 1.septembrī.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu