Arī Subašičs paziņo par karjeras beigām Horvātijas izlasē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vārtsargs Danijels Subašičs sekojis sava komandas biedra Mario Mandžukiča pēdās un paziņojis, ka beidz karjeru Horvātijas valstsvienībā.

Patlaban 33 gadus vecais Subašičs bija Horvātijas izlases pamatvārtsargs vasarā aizvadītajā Pasaules kausa finālturnīrā, kurā horvāti aizkļuva līdz izšķirošajai spēlei, taču tajā ar 2:4 zaudēja Francijai.

"Pēc desmit gadiem izlasē ir pienācis teikt atvadas manam vismīļākajam kreklam futbolā. Esmu piepildījis savu sapni, bet par aiziešanu no izlases lēmumu pieņēmu vēl pirms Pasaules kausa finālturnīra," norādījis Subašičs.

Izlases rindās Subašičs, kurš pārstāv Francijas klubu "Monaco", aizvadīja 44 spēles.

Viņš līdz Pasaules kausa finālspēlei aizvadīja lielisku turnīru, tomēr izšķirošajā mačā bija nepārliecinošs, ielaižot četrus vārtus.

Bez Mandžukiča un Subašiča iepriekš par atvadām no izlases paziņoja arī aizsargs Vedrans Čorluka, kuram gan Krievijā notikušajā finālturnīrā nebija tik nozīmīga loma komandā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu