Saulietis un Rancevs neiztur pārbaudi Rīgas "Dinamo" komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas "Dinamo" vairs netrenējas uzbrucēji Kaspars Saulietis un Lauris Rancevs, kuriem bija pārbaudes laika līgumi, vēsta vienības mājas lapa. 

31 gadu vecais Saulietis savulaik trīs sezonas pārstāvēja Rīgas "Dinamo" komandu, bet iepriekšējo sezonu viņš aizvadīja Slovākijas klubā "Nove Zamky", kuras rindās regulārajā turnīrā 25 mačos izcēlās ar astoņiem vārtu guvumiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm. 

Savukārt izslēgšanas turnīrā Slovākijas čempionātā viņa kontā četrās spēlēs divas rezultatīvas piespēles. 

24 gadus vecais Rancevs iepriekšējā sezonā spēlēja "Zemgale/LLU" rindās Latvijas čempionātā. 30 regulārās sezonas spēlēs viņam septiņi vārtu guvumi un deviņas rezultatīvas piespēles, bet 10 izslēgšanas mačos izcēlās ar 4+2. 

Pirms tam uzbrucējs pārstāvēja vairākas komandas Zviedrijā. 

Otrdien "Dinamo" klubs ziņoja, ka noslēdzis pilnvērtīgus vienas sezonas līgumus ar uzbrucējiem Gunāru Skvorcovu, Vitāliju Pavlovu, Robertu Lipsbergu, kā arī aizsargiem Neriju Ališausku un Robertu Mamčicu.

Rīgas "Dinamo" komanda patlaban gatavojas 11. sezonai KHL čempionātā. Nākamnedēļ "Arēnā Rīga" risināsies ikgadējais pārbaudes turnīrs "Latvijas Dzelzceļa" kauss.

Savukārt KHL sezonas regulāro čempionātu Rīgas "Dinamo" sāks 2. septembrī izbraukumā ar maču pret Jekaterinburgas "Avtomobilist". 

Rīgas "Dinamo" spēļu kalendārs "Latvijas Dzelzceļa" kausā:

21. augusts, plkst. 19:30, "Arēna Rīga", Rīgas "Dinamo" – Minskas "Dinamo";

22. augusts, plkst. 19:30, "Arēna Rīga", Rīgas "Dinamo" – Jaroslavļas "Lokomotiv";

25. augusts, plkst. 17:00, "Arēna Rīga", Rīgas "Dinamo" – Kazaņas "Ak Bars";

26. augusts, plkst. 17:00, "Arēna Rīga", Rīgas "Dinamo" – HC "Davos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu