"X Faktora" zvaigzne Aivo Oskis meiteņu ielenkumā prezentē jaunu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dāvids Fomins

Otrdien, 14. augustā, "Galleria Riga" jumta terases restorānā “67 Grill&Lounge” dziedātājs Aivo Oskis prezentēja savu jauno singlu “Pateicos”, kā arī plašākam publikas vērtējumam nodeva tā video klipu.

Kad laika apstākļi bija ieviesuši savas korekcijas un pasākuma lokācijas vieta no paredzētās restorāna “D’arte Terrace” jumta terases tika pārcelta uz blakus esošo “67 Grill&Lounge” restorāna terasi, dziedātājs ar pilnu jaudu varēja sākt pasākumu.

Tas sākās ar Aivo koncertu, kurā mūziķis romantiskā gaisotnē, kupla viesu pulka ieskauts un saviļņots izpildīja vairākus skaņdarbus, lai iesildītu sanākušos “Pateicos” prezentācijai.

“Šī dziesma tika veidota kā pateicība. Bieži mēs aizmirstam par to, ka mums līdzās ir tik lieliski cilvēki, mēs ikdienā viņus sākam uztvert par pašsaprotamiem, un tas nav pareizi. Mums ir jāpateicas saviem mīļajiem par to, ka viņi ir ar mums, ka atbalsta, iedrošina un palīdz,” teica Aivo, emocionāli piesakot savu dziesmu. 

Kā zināms, Aivo popularitāti ieguva šova "X Faktors" pirmajā sezonā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu