Liekā svara dēļ Pogbā brālis nespēj iekļūt Vācijas trešās līgas klubā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Liekā svara dēļ slavenā franču pussarga Pola Pogbā brālis Matiass nav spējis iekļūt Vācijas trešās futbola līgas klubā Krēfeldes "Uerdingen".

"Pogbā bija pie mums, bet ir jau prom. Viņš nevarēja palīdzēt komandai, jo pašlaik neatrodas diez ko labā fiziskajā formā," sacīja "Uerdingen" galvenais treneris Stefans Krāmers. "Matiasam ir labi parametri uzbrūkošā pussarga pozīcijai, tomēr viņš sver pārāk daudz."

Pogbā no kluba tika aizsūtīts mājās jau pēc vienas dienas.

Vēl pagājušajā sezonā "Uerdingen", kas savulaik cīnījusies arī bundeslīgā, spēlēja pēc spēka Vācijas ceturtajā līgā, bet tagad līmeni augstāk uzvarējusi trīs no četrām sezonas pirmajām spēlēm.

Atšķirībā no sava brāļa Pola Matiasam ir Gvinejas pilsonība, bet pašlaik viņš ir brīvais aģents. Iepriekšējā sezonā viņš nespēlēja nopietnas traumas dēļ, ko guva 2016./17.gada sezonā, spēlējot Nīderlandes komandā Roterdamas "Sparta".

Gvinejas izlasē Pogbā aizvadījis piecas spēles.

Zīmīgi, ka "Uerdingen" sastāvā jau spēlē slavens futbolists - aizsargs Kevins Groskreics pirms četriem gadiem kopā ar Vācijas valstsvienību triumfēja Pasaules kausā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu