Meklē kopēju 55 kaķiem pasakaini skaistā Grieķijas salā (1)

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: God's Little People Cat Rescue / Facebook

Dzīvesvieta ar skatu uz Egejas jūru, visi izdevumi apmaksāti un teju 60 kaķu kompānija izklausās pēc sapņu darba, taču tas ir pavisam reāls darba piedāvājums, vēstī portāls cnn.com.

Patversme "God's Little People Cat Rescue", kas atrodas Sirosa salā, Grieķijā, nesen publicēja sludinājumu, kurā tiek meklēts kopējs 55 kaķiem.

Šis sludinājums ātri vien iemantoja milzu popularitāti Internetā - līdz šim ar ierakstu dalījušies vairāk nekā 25 000 cilvēku. 

Patversmes īpašniecei Džoannai Bovelai (Joan Bowell) vairākkārt nācies apstiprināt, ka sludinājums nav nekāds joks. Organizācija saņēmusi tūkstošiem pieteikumu, un, kā norāda Bovela, ar piemērotākajiem kandidātiem augusta beigās tiks veiktas pārrunas ar Skype starpniecību.

Kā stāsta patversmes vadītāja, darbam vislabāk derētu aptuveni 45 gadu vecs cilvēks, kuram ir pieredze ar kaķiem.

Tomēr, kā atzīmē Bovela, darbs mēdz būt arī grūts, piemēram, kopējiem reizēm ir jāpieņem smags lēmums dzīvnieku iemidzināt.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu