Veikalu "Jysk" preču piegādātāja "Do It" apgrozījums pērn pieaudzis par 18,8%

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ar "Jysk" veikalu tīklu saistītā mājsaimniecības preču vairumtirgotājas SIA "Do It" apgrozījums pagājušā finanšu gadā no 2017.gada 1.marta līdz 2018.gada 28.februārim strādāja ar 64,696 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 18,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa saruka par 23,8% - līdz 2,922 miljoniem eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka apgrozījuma pieaugums ir saistīts ar kompānijas klienta - "Jysk" veikalu tīklu paplašināšanos Baltijā un Baltkrievijā. Kompānija aizvadītajā gadā aktīvi turpināja darbu pie iepirkumu cenu samazināšanas, lai gan tirgus ietekmes rezultātā bija preces, kurām iepirkuma cenas pieauga.

Kompānija aizvadīto gadu noslēdza ar par 23,8% mazāku peļņu nekā iepriekšējā gadā, kas saistīts ar pārdošanas un administrācijas izmaksu pieaugumu.

Nākamajā finanšu gadā "Do It" plāno turpināt darbu pie iepirkuma cenu uzlabošanas, lai nodrošinātu klientiem konkurētspējīgas preču cenas. Aktīvi plānots turpināt darbu arī pie mārketinga stratēģijas izstrādes ar mērķi vairāk pastiprināt "Jysk" zīmola atpazīstamību Baltijas un Baltkrievijas tirgos.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka iepriekšējā finanšu gadā no 2016.gada 1.marta līdz 2017.gada 28.februārim 54,47 miljonu eiro apgrozījumu un 3,837 miljonu eiro apgrozījumu.

SIA "Do It" pamatdarbības veids ir preču iepirkumu, pārdošanas stratēģijas izstrāde, produktu atlase un piegāde mājsaimniecības preču veikalu tīklam "Jysk".

SIA "Do It" dibināta 2005.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 12,999 miljoni eiro. "Do it" īpašnieki ir Lietuvā reģistrētā "JYSK Baltic UAB" - 33,33%, Islandē reģistrētā "Joska Eignarhaldsfelag ehf av PLC" - 0,02%, Igaunijā reģistrētā "Jysk Linnen'n Furniture OU" - 33,33% un Latvijā reģistrētā SIA "Jysk Linnen'n Furniture" - 33,33%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu