Grīzmans: paliku "Atletico", jo ticu šim projektam

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Francijas futbola izlases uzbrucējs Antuāns Grīzmans šovasar nolēmis palikt Spānijas vienībā, jo ticējis šim projektam, pēc trešdien gūtā panākuma UEFA Superkausā teica futbolists.

Pagājušās sezonas UEFA Eiropas līgas uzvarētāja "Atletico" trešdien Tallinā UEFA Superkausa mačā ar 4:2 pagarinājumā pārspēja Madrides "Real", kas pavasarī bija labākā UEFA Čempionu līgā.

Vasarā atkal bija runas, ka 27 gadus vecais Grīzmans varētu pārcelties uz kādu lielāku klubu, piemēram, "Barcelona", tomēr viņš nolēma palikt "Atletico" rindās.

"Es paliku "Atletico", jo šis ir liels projekts. Man ir ticība šim klubam, un es nekļūdījos," rīkotāji citē Grīzmana teikto. "Mēs šajā mačā cīnījāmies no visas sirds, turklāt spēlētāji, kuri laukumā nāca no rezervistu soliņa, mūsu spēli uzlaboja."

Tikmēr trešdienas mačā divus vārtus guvušais "Atletico" uzbrucējs Djegu Kosta bija ļoti apmierināts par komandas spēli.

"Kad spēlē pret Madrides "Real", notikt var jebkas. Domāju, ka spēlējām labi un spējām mainīt cīņas ritējumu," teica Kosta, kura pārstāvētā komanda mača izskaņā atspēlējās no 1:2. Cīņas laikā uzbrucējam gan bija neliela saķeršanās ar pretinieku kapteini Serhio Ramosu. "Serhio ir lielisks spēlētājs. Ikdienā esam draugi, bet ne laukumā. Mēs cīnāmies par to, kas ir nepieciešams mūsu komandām. Ramosam patīk uzvarēt, taču man arī. Kas notiek laukumā, tas tur arī paliek."

Savukārt "Real" galvenais treneris Hulens Lopetegi atzina, ka viņa vadītajai komandai šī spēle ir jāaizmirst.

"Manā pakļautībā esošie spēlētāji ir ieguvuši daudz trofeju, bet pērn viņiem Spānijas čempionātā neizdevās sasniegt to, ko gribēja. Tagad ir jākoncentrējas uz šo sezonu. Mums no rīta ir jāpamostas un jādomā par Spānijas čempionātu. Protams, ir detaļas, kas jāuzlabo, jo turnīru finālos tādas iespējas nebūs," norādīja speciālists. "Neesam apmierināti ar rezultātu, turklāt negatīvi ir tas, ka ielaidām četrus vārtus. Tas nav normāli, un mums ir jāuzlabo sniegums."

Iepriekš "Atletico" komanda UEFA Superkausā bija triumfējusi 2010. un 2012.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu