Pārdošanā nonākusi ekskluzīva privātmāja pašā ezera krastā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Ja klusībā sapņo par dzīvi mierpilnā un ainaviskā vietā, taču, kas būtu netālu no galvaspilsētas, lieliska opcija ir īpašuma iegāde kādā no Pierīgas ciemiem. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv ir uzmeklējis ārkārtīgi skaistu un plašu pārdošanā esošu privātmāju vien 15 kilometru attālumā no Rīgas – privātmāju ciematā “Ezerkrasts”.

Teju 500 kvadrātmetrus lielā māja atrodas pašā ezera krastā, kas ļauj  baudīt ne vien veldzējošas peldes, bet arī brīnišķīgu ainavu. Privātmājas trīs stāvos vietu varētu rast kāda kupla ģimene, kam svarīga sakopta vide un respektabli kaimiņi.

Foto: city24.lv

Ēkas pirmajā stāvā izvietota plaša virtuve ar ēdamzonu, atpūtas telpa un terase. Otrajā stāvā – divas guļamistabas ar katrai savu vannas istabu un garderobi, atpūtas zona un balkons. Vienā līmenī ar dārzu ir izbūvētas atpūtas telpas, viesu guļamistaba, pirts un saimniecības telpas.

Foto: city24.lv

Ekskluzīvajā mājoklī dominē bēšie toņi, kas to padara gaišāku un vēl plašāku. Iekšējā apdare, kā arī mēbeles rada ārkārtīgi pārdomātu un elegantu noskaņu. Tāpat jāuzteic iekoptā piemājas teritorija. Pieminēšanas vērti ir arī privātmāju ciematā pieejamie pakalpojumi, piemēram, sporta zāle, veikals un restorāns. Apskati privātmāju!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu