Aviokompānijas Peru un Čīlē saņēmušas viltus draudus par spridzekļiem lidmašīnās

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aviokompānijas Peru un Čīlē ceturtdien saņēmušas viltus draudus par lidmašīnās ievietotiem spridzekļiem, kā dēļ viena lidmašīna veikusi ārkārtas nolaišanos, bet divas mainījušas kursu, paziņojušas amatpersonas.

Aviokompānijas LATAM lidmašīna, kas bija ceļā no Peru galvaspilsētas Limas uz Santjago, Čīlē, tika evakuēta pēc neplānotas nolaišanās Pisko, Peru dienvidos, paziņoja amatpersonas. Čīlē bāzētā LATAM ir Latīņamerikas lielākā aviokompānija.

Savukārt aviokompānijas "Sky Airlines" lidmašīnas, kas bija ceļā uz Argentīnas pilsētu Rosario un Kalamu, Čīles ziemeļos, viltus draudu dēļ atgriezās Santjago.

Čīles Civilās aviācijas aģentūra informēja, ka visas trīs lidmašīnas tika pārbaudītas un tajās sprāgstvielas netika atrastas.

Aģentūras direktors atklāja, ka varasiestādes kopumā saņēmušas 11 draudus un deviņos gadījumos veikušas "procedūru", bet precīzāk nepaskaidroja. Taču viņš norādīja, ka sprāgstvielas lidmašīnās nav atrastas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu