Izpārdots "Prāta vētras" noslēguma koncerts Mežaparkā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Mežaparka Lielajā estrādē šodien plkst.19 notiks grupas "Prāta vētra" koncerts, ar ko tiks noslēgta turneja "Skārda bungu tūre". Kā ziņo pasākuma organizatori, visas biļetes uz koncertu ir izpārdotas.

Grupas jaunākais albums "Par to zēnu, kas sit skārda bungas" tirdzniecībā nonāca 25. aprīlī. Ieraksta dziesmu vārdu un mūzikas autori ir grupas dalībnieki, Ingars Viļums un albuma producenti - zviedri Povels Olsons un Davids Larsons. Albuma ierakstīšana notika Rīgā, Ikšķilē un Stokholmā, un tas pieejams latviešu, krievu un angļu valodā.

"Prāta vētras" dalībnieki Renārs Kaupers, Kaspars Roga, Māris Mihelsons un Jānis Jubalts iepriekš aicināja klausītājus uz turnejas koncertiem ierasties, izmantojot velosipēdus, sabiedrisko transportu, vai arī pēc iespējas vairāk koplietojot privātos transportlīdzekļus, lai turnejas laikā radītu iespējami mazāku kaitējumu videi. Tāpat grupa aicina drukātu biļešu vietā pirms koncertiem uzrādīt elektroniski iegādātās biļetes savos viedtālruņos.

Pie Mežaparka estrādes bez maksas būs iespējams novietot velosipēdus apsargātā un apdrošinātā stāvlaukumā.

Lai rādītu piemēru "zaļai domāšanai", koncertu aparatūru darbinošie ģeneratori patērē ekoloģiski nekaitīgu degvielu, kā arī koncertu norises vietās tiek izvietotas atkritumu šķirošanai paredzētas tvertnes, uzsvēra grupas dalībnieki.

Pēc grupas pārstāvju aprēķiniem, turnejas noslēguma koncertu varētu apmeklēt aptuveni 60 000 cilvēku.

Pēcāk grupa sniegs koncertus arī ārvalstīs - 8. septembrī Moldāvijā, festivālā "Must Fest", 20. oktobrī Viļņā, 29. novembrī Sanktpēterburgā, 13. decembrī Maskavā, un 29. decembrī Adelaidā, Austrālijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu