Rīgas "Dinamo" aizsargs Stolerijs kļuvis par Kalniņa komandas biedru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Kanādiešu aizsargs Karls Stolerijs, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Rīgas "Dinamo" rindās, pievienojies citai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Helsinku "Jokerit", ko nākamajā sezonā pārstāvēs arī latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš.

Pašlaik 30 gadus vecais Stolerijs ar "Jokerit" noslēdzis viena gada līgumu.

Pagājusī sezona Stolerijam bija pirmā ārpus Ziemeļamerikas. Viņš to pavadīja Rīgas "Dinamo" rindās, kur 53 spēlēs atzīmējās ar trim vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -6. Tāpat viņš Kanādas valstsvienības rindās piedalījās Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, kur izcīnīja bronzu.

Stolerijs tā arī netika izraudzīts Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā, tomēr šajā čempionātā viņš ir pārstāvējis Kolorado "Avalanche", Sanhosē "Sharks" un Ņūdžersijas "Devils" komandas. Kopumā viņš NHL nospēlējis 23 mačus un izcēlies ar trim rezultatīvām piespēlēm.

"Jokerit" aizvadītajā KHL sezonā Rietumu konferencē regulārajā čempionātā izcīnīja trešo vietu, bet Gagarina kausā aizkļuva līdz otrajai kārtai, kur ar 2-4 piekāpās Maskavas CSKA hokejistiem.

Tikmēr Rīgas "Dinamo" ceturto gadu pēc kārtas izslēgšanas spēlēs neiekļuva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu